Tasarım • Arcenia Network » Launcher Tasarımı

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Düğmelerin düğme olduğu pek belli olmuyor. Bence bir çerçeve iyi giderdi. Bence Arcenia yazısını köşede düz renkli denk gelen bir yere ufakça koymalısınız.
Değerli ziyaretçimiz, içeriği görebilmek için şimdi giriş yapın veya kayıt olun.

Profesyonel tasarımcılar fotoğrafların üstüne logoları bu şekilde yerleştiriyor.
Değerli ziyaretçimiz, içeriği görebilmek için şimdi giriş yapın veya kayıt olun.

Bu tasarım olduğu için butonlar belli olmuyor olabilir fakat launchere dönüştürüldüğü zaman fare ile üzerine gelince efektler falab olucak. Yani demem o ki bu sadece görüntü. Animasyonlarıyla birlikte daha belirgin ve daha güzel olucak.

Tasarım çok hoş. Başarılar dilerim.

Eh paslanmışsın. Göze hoş geliyor fakat çok fazla gölgelendirme görüyorum. Ayrıca beyazdan transparana giden Arcenia yazısı oraya hoş durmamış gibi. Bunlar dışında güzel gibi.

Eh paslanmışsın. Göze hoş geliyor fakat çok fazla gölgelendirme görüyorum. Ayrıca beyazdan transparana giden Arcenia yazısı oraya hoş durmamış gibi. Bunlar dışında güzel gibi.
Eh olacak o kadar :D toparlanmaya çalışıyoruz işte yavaş yavaş.

Yeni tasarımlar gelmedi, Buda çok üzdü beni. biliyor musun ? @Citrus

( noktalama işaretlerini öğreniyorum [ keşke orta okulda öğretmeni dinleseydim] )

Hepinize merhaba saygı değer forum üyeleri.
Arcenia Network için bir Launcher tasarımı yaptım ve hem eksiklerimi öğrenmek
hem de sizin fikirlerinizi almak için paylaşıyorum.
Uzun zamandır tasarım yapamıyorum ve paslanmış olabilirim.
Hem okul olsun hem de bilgisayarımın olmayışı beni biraz yavaşlattı.
Neyse uzatmadan tasarıma geçelim.

T A S A R I M

0aAxVQ.jpg

Tasarım ile ilgili fikirlerinizi ve yorumlarınızı bekliyorum...​
tasarımı ben mi göremiyorum yoksa sihir mi yaptınız

Yeni tasarımlar gelmedi, Buda çok üzdü beni. biliyor musun ? @Citrus

( noktalama işaretlerini öğreniyorum [ keşke orta okulda öğretmeni dinleseydim] )
Resim görünmüyor bende de öyle forum da sıkıntı var sanırım
Hızlı resime yüklemiştim o zamanlar. Silinmiş. Aslında yeni tasarımlar yapıyorum ama paylaşmıyorum. Biraz daha toparladığım zaman piyasaya dönmüş olucam. Yeni bilgisayar aldım biraz oyun keyfi yapıyorum şu sıralar :D

Çok güzel olmuş, eline sağlık.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl