Tasarım • Arcenia Network » Launcher Tasarımı

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Citrus

Arcenia Network & Team Zephyr
Elmaslar
938
Discord İzni
Minecraft
HyperCitrus

Discord:

Citrus#4361

Hepinize merhaba saygı değer forum üyeleri.
Arcenia Network için bir Launcher tasarımı yaptım ve hem eksiklerimi öğrenmek
hem de sizin fikirlerinizi almak için paylaşıyorum.
Uzun zamandır tasarım yapamıyorum ve paslanmış olabilirim.
Hem okul olsun hem de bilgisayarımın olmayışı beni biraz yavaşlattı.
Neyse uzatmadan tasarıma geçelim.

T A S A R I M

0aAxVQ.jpg

Tasarım ile ilgili fikirlerinizi ve yorumlarınızı bekliyorum...​

Tasarım harika ellerine sağlık.

Efsane bir tasarım, şu ana kadar gördüğüm en iyi tasarımcısın. :)

Tasarım sadeliğiyle gayet güzel duruyor, senden de böyle bir şey beklerdim, zaten.
@admiraldus 'la sahneyi paylaşamıyorsunuz, tasarım yapmaya devam. :evet::<3:
(Uzun süredir foruma girmiyordum, girdim ikinizde çok geliştiniz, tebrikler.)

Yine klasik sen :p Sol üstteki iconlar biraz daha küçük olsa daha güzel olabilir :)

Ağğh Citrus'um <3 Mükemmelliğini bozmadan işine devam ediyorsun, güzel bir çalışma olmuş.

Siyahdan transparana giden degradeler biraz uzun olmuş onları kısaltabilirsin. Oyun seçim kutucuklarındaki resimler siyah beyaz olabilirdi ve üstüne hafif bir opaklığı düşürülmüş katman çekebilirdin. Kutucukların gölgelerinin opaklığını da birkaç tık yükseltebilirsin. Dil kısmı kötü durmuş açıkçası. Onu daha iyi bir yere alabilirdin veya seçtiğin dile göre arka plandaki bazı kısımların kırmızı ve beyaz olması tarzından bir şeyler yapabilirdin.

Bunların dışında fena değil, hoş duruyor.

Tasarım sadeliğiyle gayet güzel duruyor, senden de böyle bir şey beklerdim, zaten.
@admiraldus 'la sahneyi paylaşamıyorsunuz, tasarım yapmaya devam. :evet::<3:
(Uzun süredir foruma girmiyordum, girdim ikinizde çok geliştiniz, tebrikler.)
Yine klasik sen :;p Sol üstteki iconlar biraz daha küçük olsa daha güzel olabilir :)
Ağğh Citrus'um <3 Mükemmelliğini bozmadan işine devam ediyorsun, güzel bir çalışma olmuş.
Siyahdan transparana giden degradeler biraz uzun olmuş onları kısaltabilirsin. Oyun seçim kutucuklarındaki resimler siyah beyaz olabilirdi ve üstüne hafif bir opaklığı düşürülmüş katman çekebilirdin. Kutucukların gölgelerinin opaklığını da birkaç tık yükseltebilirsin. Dil kısmı kötü durmuş açıkçası. Onu daha iyi bir yere alabilirdin veya seçtiğin dile göre arka plandaki bazı kısımların kırmızı ve beyaz olması tarzından bir şeyler yapabilirdin.

Bunların dışında fena değil, hoş duruyor.
Yorumlarınız için teşekkürler. Dediğim gibi paslandım biraz çünkü evde bilgisayar yok ve okul var. Anca tatillerde elime bilgisayar geçerse yapabiliyorum.

çok güzel ben beğendim başarılar

Modern bir tasarım, tebrikler.

Düğmelerin düğme olduğu pek belli olmuyor. Bence bir çerçeve iyi giderdi. Hatta bence Arcenia yazısını köşede düz renkli denk gelen bir yere ufakça koymalısınız.
Değerli ziyaretçimiz, içeriği görebilmek için şimdi giriş yapın veya kayıt olun.

Profesyonel tasarımcılar fotoğrafların üstüne logoları bu şekilde yerleştiriyor.
Değerli ziyaretçimiz, içeriği görebilmek için şimdi giriş yapın veya kayıt olun.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl