NynoraNW Faction Sunucusu Sizlerle 1.8.X

OzanBaskan

Odunlara Vur Vur Vur!
Elmaslar
2
Sunucumuz Sizlerle
2019-09-13_23.22.32.png

Spawn

2019-09-13_23.25.57.png

Lapis
2019-09-13_23.27.11.png

Hammadde
2019-09-13_23.28.19.png

Arsalar
2019-09-13_23.28.43.png

Arena
2019-09-13_23.29.53.png

Maden Eventi
Screenshot_1.png

Kit Menüsü

Screenshot_2.png

Rütbe Bilgileri
Screenshot_4.png

Edit Menüsü

Screenshot_9.png

Edit Kılıç Özellikleri
Screenshot_10.png

Edit Kazma Özellikleri
Sunucumuza Davetlisiniz Arkadaşlar
Vip Fiyatları Şuanlık İndirimdedir
Gelirseniz Memnun Olururuz
Herkesi Bekleriz
İp Adresi
nynoranw.batihost.net

Ekli dosyalar

• 2019-09-13_23.28.19.png
    2019-09-13_23.28.19.png
    1,2 MB · Görüntüleme: 301
Son düzenleme:
Ulan nynora, sen de mi açtın :D

Herhangi bir emek göremedim ben direk hazır paket bir yerlere gelmek istiyorsanız belli bir emek vermeniz gerekiyor.​

''Sunucu Tanıtımları'' kategorisinde konu açabilmek için profil resminizin olması gerekiyor. Bunun için 24 saattiniz bulunmaktadır.

Konu tasarımı yok. Bazı haritalar alıntı. Pakette tanıdık gibi geldi. :/ Başarılar.

Doğruyu söylemek gerekirse sunucunuzu fazlasıyla beğendim fakat kendinize has konu tasarımı olmaması beni şaşırttı. En kısa zaman içerisinde kendinize has bir konu tasarımı yaptırmanızı öneririm. Bunun yanı sıra sunucu sistemleri gayet hoş ve özgün olmuş. Haritaları geldiğimiz zaman ciddi anlamda ekipçe emek vermişsiniz. Şahsen çekim tarzınızı da beğendim. Sunucunuza en yakın zamanda içerisinde gelmeye çalışacağım <3

Doğruyu söylemek gerekirse sunucunuzu fazlasıyla beğendim fakat kendinize has konu tasarımı olmaması beni şaşırttı. En kısa zaman içerisinde kendinize has bir konu tasarımı yaptırmanızı öneririm. Bunun yanı sıra sunucu sistemleri gayet hoş ve özgün olmuş. Haritaları geldiğimiz zaman ciddi anlamda ekipçe emek vermişsiniz. Şahsen çekim tarzınızı da beğendim. Sunucunuza en yakın zamanda içerisinde gelmeye çalışacağım <3
Yorumunuz ve görüşünüz için teşekkür ederim

Öncellikle doğruyu söylemek gerekirse direk konuyu değil yorumları okudum eleştiri yapan arkadaşlarımız size sesleniyorum 'ANANIZIN KARNINDAMI ÖĞRENDİNİZ PLUGİN PAKETİ YAPMAYI?' diyorum dostum sunucun gayet hoş ve güzel olmuş her yönde kendini geliştirmen gerek tabi her işin bir başlangıcı vardır oda bu olsun dostum yolunda başarılar diliyorum...

Öncellikle doğruyu söylemek gerekirse direk konuyu değil yorumları okudum eleştiri yapan arkadaşlarımız size sesleniyorum 'ANANIZIN KARNINDAMI ÖĞRENDİNİZ PLUGİN PAKETİ YAPMAYI?' diyorum dostum sunucun gayet hoş ve güzel olmuş her yönde kendini geliştirmen gerek tabi her işin bir başlangıcı vardır oda bu olsun dostum yolunda başarılar diliyorum...
Güzel yorumun için teşekkür edersim dostum

Güzel yorumun için teşekkür edersim dostum

Mapler Tanıdık Tahminimce Alıntı; Paket Cidden Kötü Sunucunun En Az Bir - İki Hafta Kapaltılıp Baştan Yapılması Gerek. Konu Tasarımı Dicem Ama Tasarım Yokki Resim Koyup Geçmişsiniz.

Mapler Tanıdık Tahminimce Alıntı; Paket Cidden Kötü Sunucunun En Az Bir - İki Hafta Kapaltılıp Baştan Yapılması Gerek. Konu Tasarımı Dicem Ama Tasarım Yokki Resim Koyup Geçmişsiniz.
Yorumun için teşekkür ederim tatilde güzel bir şekilde açıcağım hem konu tasarımı hemde güzel bir paketle

Yorumun için teşekkür ederim tatilde güzel bir şekilde açıcağım hem konu tasarımı hemde güzel bir paketle

Tatilden Kasıt Hangisi Ara Tatil ? Sömestir ? Yaz ? Hangi Tatil Bence 9 Günlük Ara Tatilde Halledin.

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl