Çözüldü NuVotifier Yardım

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

AlixTR

Bir Kömür Göründü Kaptanım!
Elmaslar
191
Minecraft
TwoPage

Discord:

-

Merhaba,
Ben bir Minecraft Server List sitesi yapıyorum oy sistemini yaptım fakat bir çelişkide kaldım acaba NuVotifier'deki tokeni çekmem lazım yani oyuncunun girmesi lazım bende bunu data'da tutmam lazım. Bilgisi olan biri var mı bu token ile sunucu patlatmak mümkün mü ona göre datada tutucağım benim fikrim bence yoktur çünkü eski mantıkla public key sistemi vardı.

Merhaba benim de sunucu listem var ve kesinlikle sunucuya komut gönderme gibi bir durum söz konusu değil ancak eğer sunucuda oy verildiği zaman aynı servisten ard arda oy vermeyi engelleyecek bir sistem yoksa tokene ulaşan kişi kendisine istediği kadar oy gönderebilir. Siz yine de tokeni şifreleyerek saklayın yoksa database’e ulaşan herhangi birisi direkt olarak tokeni kullanabilir.

Sormak istediğiniz herhangi başka soru için discord üzerinden yazabilirsiniz memnuniyetle cevap veririm.

Konunuz uzun süredir etkileşim almıyor. Sorununuz hala devam ediyor ise belirtin. Eğer sorununuz çözüldü ise çözüldü olarak işaretleyin. 24 saat sonucunda konunuz arşive taşınacaktır.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl