Çözüldü Nuvotifer eklentisi kullanırken böyle bir hataya karşılaşdim

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Devloper
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Görüntüleme 183
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Devloper

Birisi mi Spawnlandı?
Elmaslar
0
Minecraft
MusttiReisYT

Discord:

musttireisyt

Merhaba lar ben sunucuma şu
Değerli ziyaretçimiz, içeriği görebilmek için şimdi giriş yapın veya kayıt olun.
vote eklendisini ekledim ama Minecraft mp sunucu eklemiştim orda denemek test vote toplu kullandım ama böyle bir hataya karşılaştım ne yapmam lazım

Ekli dosyalar

• Screenshot_2024-07-28-21-21-40-419_com.android.chrome.webp
    Screenshot_2024-07-28-21-21-40-419_com.android.chrome.webp
    102,4 KB · Görüntüleme: 88
bu sorunu bende yasamıstım ve gerekli yardımı bulamamıstım.

Merhaba,

Yaşadığınız sorunun çözümüne yönelik birkaç öneri paylaşacağım. Bu adımları takip ederek sorunun kaynağını tespit edebilirsiniz.
  1. Port Kontrolü: Sunucunuzda kullandığınız 8192 portunun, özellikle Türk sağlayıcılardan alınan VDS'lerde güvenlik duvarından etkinleştirildiğinden emin olun. Bazı firmalar portların açık olduğunu belirtse de, bu tür sorunlar güvenlik duvarı ayarlarından kaynaklanabiliyor.
  2. Eklenti Uyumluluğu: Sunucunuz 1.16.5 ve üzeri bir sürümdeyse, NuVotifier ve Votifier gibi eski eklentileri kullanmaktan kaçının. Bunlar artık güncel değil ve önerilmez. Bunun yerine, ücretsiz ve güncel bir eklenti olan VotingPlugin'i kullanmanızı tavsiye ederim.
  3. Test ve Kontrol: Eklentinin doğru çalıştığından emin olduktan sonra, port kontrolü yaparak tekrar test edin. Eğer tüm bu adımlardan sonra hala sorun devam ediyorsa, aşağıdaki test sitelerinden birini kullanarak oy gönderimini deneyin:
Unutmayın, oy işlemleriniz için Public Key kullanmanız gerekmektedir.
Bu adımları takip ettiğinizde sorunun devam etmesi durumunda buradan tekrar dönüş yapabilirsiniz.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl