ÜcretsizNurshia — Ücretsiz Minecraft Aracı | Türkçe, Üyeliksiz ve Mobil Uyumlu

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan oxyinc
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Görüntüleme 61

oxyinc

Fırında Isıttığım İlk Taş
Elmaslar
53
Minecraft
Killoksi

Discord:

oxyinc

Nurshia
Minecraft sunucuları, geliştiriciler ve oyuncular için araçlar

21 ARAÇ • ÜCRETSİZ • ÜYELİK GEREKTİRMEZ

Değerli ziyaretçimiz, içeriği görebilmek için şimdi giriş yapın veya kayıt olun.

​

Selam MC-TR!

Minecraft sunucusu hazırlarken ve geliştirirken ihtiyaç duyulan araçları tek yerde toplamak için Nurshia’yı geliştiriyorum.

Şu anda sitede 21 ücretsiz araç bulunuyor. Hesap açmadan kullanabilir, hazırladığınız metinleri, komutları ve dosyaları doğrudan kopyalayabilir veya indirebilirsiniz.

Neler yapabilirsiniz?​

• Metin ve tasarım
    Renkli yazılar ve gradient oluşturun; MOTD, tellraw/title mesajları ve scoreboard hazırlayın. Renk kodlarını inceleyin, small caps ve semboller kullanın.
  • Sunucu yönetimi
    Java ve Bedrock sunucu durumunu sorgulayın, başlatma dosyası hazırlayın, server.properties düzenleyin ve log/crash raporlarını inceleyin. Sunucu ikonunuzu oluşturun ve Votifier bağlantınızı test edin.
  • Oyuncu ve dünya araçları
    Oyuncuların skin ve cape’lerini görüntüleyin, UUID dönüştürün, Nether koordinatlarını ve XP miktarını hesaplayın. Java dünyanızdaki slime chunk’larını haritada bulun.
  • Rehberler ve yapı planları
    Eşya ID’lerini ve sürüm bilgilerini inceleyin. Daire, küre ve kubbe planları hazırlayıp katmanlarını PNG veya SVG olarak indirin.

Kullanımı nasıl?​

• Tüm araçlar ücretsiz; üyelik gerekmiyor.
  • Türkçe ve İngilizce dil desteği bulunuyor.
  • Telefon, tablet ve bilgisayardan kullanılabiliyor.
  • Minecraft arayüzünden esinlenen bir tasarıma sahip.
  • Araçların yanında kullanım rehberleri bulunuyor.
  • İşlemlerin çoğu tarayıcınızda gerçekleşiyor. Log ve sunucu ayar dosyalarınız analiz için bir sunucuya yüklenmiyor.

Planlanan güncellemeler​

Nurshia’yı geliştirmeye devam ediyorum. Sıradaki eklemeler:

• Görsel menü tasarlayıcı
    Sandık menüsündeki slotları düzenleme; eşya, açıklama ve tıklama komutları ekleyerek DeluxeMenus YAML dosyası oluşturma.
  • /give komutu oluşturucu
    İsimli, açıklamalı, büyülü ve kırılmaz eşyalar için sürüme uygun komut hazırlama.
  • LuckPerms rütbe oluşturucu
    Rütbe, renkli prefix, yetki ve grup mirası ayarlarını hazır komutlara dönüştürme.
  • DNS / SRV ve port kontrolü
    Sunucu adresi ve bağlantı sorunlarını araştırmak için ağ kontrol araçları.
  • Sunucu banner tasarlayıcı
    Sunucu adı, arka plan ve özelliklerle banner hazırlayıp görsel olarak indirme.
  • Resource pack kontrolü
    Paket dosyasını, klasör yapısını ve sürüm uyumunu inceleme; SHA-1 özeti oluşturma.

• Timestamp oluşturucu
  • Embed tasarlayıcı
  • ANSI renkli metin oluşturucu
  • Bot davet bağlantısı ve izin hesaplayıcı

Önerilerinizi bekliyorum​

Karşılaştığınız hataları veya “şu araç da olsa güzel olur” dediğiniz fikirleri bu konuya yazabilirsiniz. Geri bildirimlerinize göre siteyi geliştirmeye devam edeceğim.

Değerli ziyaretçimiz, içeriği görebilmek için şimdi giriş yapın veya kayıt olun.

Nurshia bağımsız bir projedir; Mojang veya Microsoft ile bağlantılı değildir.
​

Elinize Emeğinize Sağlık Minecraft geliştiricileri ve sunucu sahipleri için bu tarz faydalı araçların tek bir çatı altında ücretsiz ve üyelik zorunluluğu olmadan toplanması gerçekten büyük kolaylık Arayüzün Minecraft temalı olması da ayrı bir hava katmış

Özellikle dosyaların sunucuya yüklenmeden doğrudan tarayıcı üzerinden işlenmesi güvenlik açısından son derece düşünceli bir detay olmuş Planlanan güncellemeler arasındaki DeluxeMenus tasarlayıcısı Nexo yada ItemsAdder ve LuckPerms rütbe oluşturucusu gibi LuckPerms varmış göz atınca gördüm bu tarz şeyler eklendiğinde birçok kişinin işini ciddi anlamda hızlandıracaktır diye düşünüyorum olması gereken çoğu şey yine var ama Başarılar ve kolaylıklar dilerim

Nurshia’ya yeni güncelleme geldi!
27 ücretsiz Minecraft aracı

Selam herkese!

Nurshia’ya yeni araçlar ekledim ve mevcut araçlardan bazılarını geliştirdim. Sunucu hazırlarken ihtiyaç duyduğumuz işlemleri tek yerde toplamak istiyorum. Araçlar ücretsiz, üyelik gerekmiyor.

LuckPerms artık daha kullanışlı

• Oyuncu/VIP ve yetkili ekibi için hazır rütbe setleri.
  • Rütbeleri seçerek düzenleme, çoğaltma ve sıralama.
  • Aranabilir EssentialsX izin listesi; izin verme, reddetme ve toplu düzenleme.
  • Renk düğmeleriyle ön ek ve son ek düzenleme, canlı sohbet önizlemesi.
  • Grup ağırlığı ve ön/son ek önceliğini ayrı ayarlama.
  • Oyuncu adı veya UUID ile rütbe verme komutu oluşturma.
  • Taslağı kaydedip tekrar yükleme; komutları topluca veya tek tek kopyalama.

Menüde gerçek Minecraft eşya görselleri

Menü tasarlayıcıda seçilen eşyalar artık kendi Minecraft görselleriyle gösteriliyor. Elmas blok seçince elmas blok, sandık seçince sandık görüyorsunuz. 1.600’den fazla eşyanın görseli eklendi.

Slotları düzenleyebilir, eşyaları taşıyıp çoğaltabilir ve hazırladığınız menüyü DeluxeMenus YAML dosyası olarak indirebilirsiniz.

Eklenen araçlar

• Menü Tasarlayıcı: Görsel sandık menüsü ve DeluxeMenus çıktısı.
  • Give Oluşturucu: İsim, açıklama ve büyülerle sürüme uygun özel eşya komutları.
  • LuckPerms Rütbeleri: Rütbe, izin, miras ve kurulum komutları.
  • DNS ve Port Kontrolü: DNS kayıtlarını ve TCP port bağlantısını kontrol etme.
  • Sunucu Banner Oluşturucu: Özel arka plan ve piksel yazılarla PNG banner hazırlama.
  • Kaynak Paketi Kontrolü: ZIP, paket bilgileri, format ve SHA-1 kontrolü.

Planlanan güncellemeler

Sıradaki büyük adım Discord araçları:
  • Timestamp oluşturucu.
  • Embed tasarlayıcı.
  • ANSI renkli metin oluşturucu.
  • Bot davet bağlantısı ve izin hesaplayıcı.

Bunlar henüz geliştirme planında; hazır oldukça siteye ekleyeceğim.

Deneyip gördüğünüz hataları ve ihtiyaç duyduğunuz araçları konuya yazabilirsiniz.

Gerçekten geliştiriciler ve oyuncular için yararlı bir sistem olmuş elinize emeğinize sağlık daha iyi yerlere gelmeniz dileği ile başarılar dilerim..

NURSHIA
Minecraft & Discord Araçları

Discord atölyesi yenilendi!
Mesajını tasarla, önizle ve topluluğunla paylaş.

ÜCRETSİZ • ÜYELİK YOK • TÜRKÇE / İNGİLİZCE
​

Merhaba arkadaşlar,

Nurshia’yı geliştirmeye devam ediyorum. Bu güncellemede Discord bölümünü yeniden tasarladım; embed düzenleyicisini daha kullanışlı hâle getirip yanına bir de Webhook Gönderici ekledim.

01 · Yeni Discord Ana Sayfası

Araçlara daha kolay ulaşabileceğiniz sade bir düzen hazırladım. Ana sayfadaki mesaj önizlemesinin renklerini deneyebilir, beğendiğiniz renkle doğrudan düzenleyiciye geçebilirsiniz.

02 · Gelişmiş Mesaj Stüdyosu

Duyurular, sunucu kuralları ve etkinlik mesajları için daha kapsamlı bir düzenleyici:

• Tek mesajda 10 embed hazırlama
  • Embed’leri çoğaltma ve sıralama
  • Her embed için renk, yazar, görsel ve alt bilgi
  • Embed başına 25 alan ve yan yana yerleşim
  • Temel Markdown için canlı önizleme
  • Duyuru, kurallar ve etkinlik şablonları
  • Cihazda taslak kaydetme
  • JSON içe aktarma, kopyalama ve indirme

03 · Webhook Gönderici

Hazırladığınız mesajı webhook adresinizle doğrudan Discord kanalınıza gönderebilirsiniz.

Mevcut konulara gönderim desteklenir. Discord’un gönderim sınırına ulaşıldığında bekleme sayacı gösterilir; otomatik tekrar gönderim yapılmaz.

Webhook adresiniz taslaklara kaydedilmez ve Nurshia sunucusuna iletilmez.

Araç kutusunda başka neler var?

Zaman damgası üretici, ANSI renkli metin, bot daveti ve izin hesaplayıcı, Discord ID çözücü ve webhook JSON kontrolü de kullanıma açık. Minecraft araçları da yerinde duruyor!

Discord bölümü BETA aşamasındadır.

Tasarımı ve araçları geliştirmeye devam edeceğim. Deneyip önerilerinizi veya karşılaştığınız sorunları bu konu altında paylaşırsanız sevinirim.

Topluluğunu geliştirmek için küçük, kullanışlı araçlar.
​

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl