Nrkj'yi taklit eden Şahıs

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan LySoon
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Görüntüleme 2.249

LySoon

Level Designer
Elmaslar
987
Minecraft
KamiSensei

Discord:

ImKami#9999

Herkese merhaba , ben LySoon. Dream Team ekip lideriyim.
Ekibimdeki Nrkj (Narkeus) kullanıcı adındaki mimarımızı taklit edip.
Hesaplarını ele geçirmeye çalışıp ki bazılarını geçirmişliği var.
insanlara onun adına mapler satıyor , verilen siparişi hesabından çalıp
Kingnw ve ivanos network e vermeye çalışmış ancak Narkeus'un onlara ulaşmasıyla buna engel olmuştur.

Bu şahıs sürekli Discord adresini değiştiriyor ve kaçıyor.

Değerli ziyaretçimiz, içeriği görebilmek için şimdi giriş yapın veya kayıt olun.

Değerli ziyaretçimiz, içeriği görebilmek için şimdi giriş yapın veya kayıt olun.

Buradada birkaç sahtekarlık ss i mevcut.

Son düzenleme:
Gerçekten yapılan büyük bir suç bana göre. Bence siber suçlarda bunun cezası vardır bir mahkemeye gidip dava açmasını veya en azından talepte bulunmasını tavsiye ederim. Yazıklar olsun böyle insanlara.

Gerçekten yapılan büyük bir suç bana göre. Bence siber suçlarda bunun cezası vardır bir mahkemeye gidip dava açmasını veya en azından talepte bulunmasını tavsiye ederim. Yazıklar olsun böyle insanlara.
Bununla ilgili yarın Bimer ile görüşeceğim zaten. Arkadaşı bir kaç yerde oynarken takılırken gördüm ve her defasında ondan özür dilemesini söyledim ve o da her defasında yaptığı gibi beni takmadı ve oyundan çıkıp durdu. Bu arkadaş bu ay ve geçen aydan beridir de gmailime girmeye çalışıyor ve yetkili olduğum tüm sunuculara girip benmişim gibisinden oynuyor. Buna bir dur artık diyeceğim. Bu da mecburi olarak savcılığa ya da Bimer'e giderek göstereceğim.

Yaptığın çok iyi birşey foruma koyup böyle karaktersiz insanları belirtmen gayet iyi sen merak etme eğer bu şahısa rastlarsam ne gerekiyorsa yapacağım .

Merhabalar ben Ivanos Network'un sahibiyim aynı şahıs banada geldi narkeus'a ait mapı bana vererek builder olmaya calıştı.

Forumdaki tüm sunucu sahiplerine özelden mesaj atmanızı önerebilirim hepsi görmeyebilir bu konuyu.

Forumdaki tüm sunucu sahiplerine özelden mesaj atmanızı önerebilirim hepsi görmeyebilir bu konuyu.
Çok fazla sunucu var...
Sunucu sahibi olayıda artık çoluk çocuk heves eden herkesin eline düştü zaten. Önemli kitle görse kafi.

Çok fazla sunucu var...
Sunucu sahibi olayıda artık çoluk çocuk heves eden herkesin eline düştü zaten. Önemli kitle görse kafi.
Aynen oda olur, büyük sunuculara ulaşın yeter.

Şaşırmamalı. Artık bu insanlar bile nereye bulaşacağını bilmiyor. Sunucuların çoğuda buna inanır. Ne yazık ki,artık sunucusunu yönetibilen düzgün kişilikler fazla kalmadı. Gerekli yerlere başvurma fikrinde gecikmeyiniz. Bu sahtekar,daha fazla insanı kandırmadan olaya dur denilmesi gerekiyor. Kendi şahsi adıma konuşursak,sonuna kadar senin ve ekibinin yanındayım LySoon.

Arkadaş discord ismini yine değiştirmiş (neden acaba) bundan sonra ekleurceğiniz kişinin dc nickini yanındaki sayılara dikkat ediniz. #7535 ise engelleyiniz.
Gönderi otomatik olarak birleştirildi:

Ayrıca bu arkadaşla irtibata geçen kişiler özelden bana ulaşırsa sevinirim.

Ekli dosyalar

• Screenshot_20180515-074919.png
    Screenshot_20180515-074919.png
    176,4 KB · Görüntüleme: 249
Bu şahısların tek suçları bu değil merak etmeyin. İnsanlardan yetkili gibi davranıp mc-tr şifrelerini istiyorlar. Eğer hemen acil yardım et gibi bir mesajla her hangi bir yetkili ismi ile biri mesaj atarsa hemen kanmayın. Gerekirse forum desteğe konu açıp doğrulama isteyin.

Tavsiye: İki adımlı doğrulama sistemini aktif edin.

FerhatAYDN ?? şaşırmadım :D gerçekten şaşırmadım kendisi hırsız,çapulcu,kendini 22 yaşında gösterip 13 yaşında olan bir velet.

FerhatAYDN ?? şaşırmadım :D gerçekten şaşırmadım kendisi hırsız,çapulcu,kendini 22 yaşında gösterip 13 yaşında olan bir velet.
Arkadaşın orjinal adı Oğuz. FerhatAydın'ın rolüne giriyor bu sefer.

Arkadaşın orjinal adı Oğuz. FerhatAydın'ın rolüne giriyor bu sefer.
Şimdi ise Gevezeoyuncu adlı kişiyi taklit ediyor.

Ekli dosyalar

• Screenshot_20180515-105048.png
    Screenshot_20180515-105048.png
    176,4 KB · Görüntüleme: 318

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl