Çözüldü NPC'ye Günlük Ödül Atama...

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan NODUFSTEPAN
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Görüntüleme 918
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

NODUFSTEPAN

Somon Balığı Selam Vermeye Geldi
Elmaslar
5
Birkaç gündür bir npc üzerinden /gunlukodul komutunu yaptırtmaya çalışıyorum. Bakiye olarak para atmak yerine ''günlük ödül kasası anahtarı'' vermek istiyorum. Ama bir türlü yapamadım. Nasıl yapabilirim acaba ?

npc nin önüne geçip /npc select
yazın ardından
/npc cmdadd gunlukodul
yazın

Selamlar öncelikle sunucunuza CitizensCMD pluginini indiriniz.İndirdikten sonra yapmak istediğiniz npcye bakıb /npc select yazıyorsunuz.Yazdıktan sonra /npc cmadd (günlük ödülü açan komut) yazıyorsunuz ve oluyor.Umarım yardımcı olmuşumdur.

Anladım teşekkürler ama bir sorum daha var şimdi ben gunluk odul için custom bir item vermek istiyorum kasa anahtarı gibi bunu nasıl yapabilirim

Anladım teşekkürler ama bir sorum daha var şimdi ben gunluk odul için custom bir item vermek istiyorum kasa anahtarı gibi bunu nasıl yapabilirim
Bunun için günlük ödül skriptinize ve ya pluginize girib oradan ödülü ayarlamanız gerekir.Skriptsize direk olarak console execute commandla eşya vere bilirsiniz.Bunun için ayrı konu kura bilir ve ya skriptse direk olarak skript kısmın buraya atarak örnek ayarlamak mümkün ola bilir.

Anladım teşekkürler
Gönderi otomatik olarak birleştirildi:

Peki anahtarı vermek ıcın ne gibi bi komut uygulamalıyım ve ne gibi yollar izlemeliyim

Anladım teşekkürler
Gönderi otomatik olarak birleştirildi:

Peki anahtarı vermek ıcın ne gibi bi komut uygulamalıyım ve ne gibi yollar izlemeliyim
execute console command "eco give %player% 5000"
Örnek para vermek için bu yapılıyor.Anahtar vermek için örnek veriyorum crazycrates kullanıyorsanız kendinize nasıl onunla anahtar veriyorsanız burada " " içine onu yazcaksınız fakat isminiz yerine %player% kullanmanız gerekiyor.

tamamdır oldu teşekkürler iyi akşamlar

Merhaba, sorununuzun nihai olarak çözüldüğüne sevindim ki sorun çözüldüğüne göre konuyu kilitleyip taşınması gereken kategoriye taşıyorum.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl