Çözüldü NPC'ye basınca sunucuya gitmesini nasıl yapabilirim?

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan minecrfs2
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Görüntüleme 3.480
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

minecrfs2

Koydum Çalışma Masasını
Elmaslar
7
Minecraft
BademKiran

Discord:

! MEHMET BADEMKIRAN#2665

arkadaşlar şimdi hub sunucum var ve npc var yani adamlar işte adamlara sag tiklayinca serverlara giriş yapsın istiyorum nasıl yapacağım? ve adamları siyah iskelet nasıl yapıcam bi serverda görmüştüm

Commandnpc ile yapabilirsin. Komut verirsin sunucuya geçmek için
Kara iskelet için /npc skeletontype 1 yazarsan olur ama ilk önce npcyi seçmen lazım npc select ile

abi tamamda servera gitmesini ayarlıyamadım? /server thepit yazcaklar tıklayınca

abi tam yaz şu komutu :D

/npc cmdadd [-c console] [-o Op] [-r random] [-i ignorePermMsg] [-l ignoreMoneyMsg] [--v price] [--t clickType] [--d delay] [--cd cooldown] [--p custom.permission.node] <command...> - Add a command to be executed upon clicking the selected NPC.
  • The -c flag runs the command through the console.
  • The -o flag runs the command as an op.
  • The -r flag picks a random command and executes that one command only.
  • The -i flag when true, noPerm message doesn't send
  • The -l flag when true, noMoney message doesn't send
  • The --v flag charges the player the specified amount, when running the command. (Numeric with decimal)
  • The --p flag requires the player to have the specified permission.
  • The --d flag is the amount of ticks that the command will be delayed by. (Integer input)
  • The --cd flag is a cooldown for the command in ticks. (20 ticks in a second)
  • The --t flag sets the clickType('left', 'right', or 'both') | This will default to the global setting in config.yml
Aga commandnpc kullanmadım npc cmdadd ile ekle işte şunu :D :D
Gönderi otomatik olarak birleştirildi:

/npc cmdadd server thepit yazmayı dene

ben yapamıyorum işte onu

/npc addcmd server thepit yazıyorum olmuyor /npc addcmd /server thepit yazıyorum olmuyor

yani sag tikliyorum komut bulunamadı diyor

aga bunu diyor : /npc addcmd <in console(true) (false) (customnoperm (NoPerm) gibisinden bişey

/npc cmdset -o true server thepit

birşey diyeceğim bende /npc cmdset gibi komutlar yok?

tamam yardım için teşekkürler kendim commandnpcnin başka sürümü indirdim ve dediğiniz komutları denedim oldu ;)

pardon cannot this yet hatasını veriyor?

Son düzenleme:
İlk olarak Bungeecord/config.yml'deki bütün permissionları sil. MyCommands plugini yok ise yükleyin.
Değerli ziyaretçimiz, içeriği görebilmek için şimdi giriş yapın veya kayıt olun.
Daha sonra Lobi/plugins/MyCommands/commands.yml yolunu izleyin. Ve bütün yazıları silip şunu yapıştırın;

Kod:
'thepit':
  command: /thepit
  type: BUNGEE_TP
  server_name: thepit
  permission-required: false

Artık /server komutu yerine direkt olarak /thepit komutu ile girebilirsiniz.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl