Skript Paylaşımı NPC'nin içine girince sizi yukarı fırlatması (Çok Kısa)

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan EfeByc21
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Görüntüleme 4.689
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

EfeByc21

skript falan
Elmaslar
159
Minecraft
EfeByc
Facebook
https://www.facebook.com/efeboyaci21

Discord:

Efe#0754

Başlıkta da yazdığı gibi bazı hub sunucularda NPC'nin içine girince sizi yukarı fırlatır. Bunun sebebi diğer oyuncuların tıklamasına engel olmamak.
Çok küçük bir skript ama bir arkadaşın sorduğunu gördüm ben de yazdım hemen.

Burada önemli olan NPC'nin altına koyduğunuz blok.
İstediğiniz bloğu ve dünyayı ayarlayabilirsiniz zaten çok kısa bir kod çünkü işlevi de küçük.

Kod:
options:
    blok: sandstone  #İstediğiniz bloğu yazabilirsiniz.
    world: world #Fırlatmanın gerçekleşeceği dünya

on step on {@blok}:
    player is in {@world}:
        push the player upward at speed 1 #Yukarı iter

on walk on {@blok}:
    player is in {@world}:
        push the player upward at speed 1 #Yukarı iter

2019-07-26_16.14.15.png
2019-07-26_16.14.48.png

Son düzenleme:
Kolay, pratik çözüm. Şahsen beğendim.

Mini games bulunduran serverlerin kesinlikle kullanması gereken bir script başarılar..

Bu method bana biraz kötü gibi geldi, world u özel olarak ayarlasada yalnızca npc lerde fırlatmayacakdır çünkü. Onun yerine bir komutla oyun içinden geldiğinde fırlatacak blokları seçmek daha mantıklı olurdu.

Bu method bana biraz kötü gibi geldi, world u özel olarak ayarlasada yalnızca npc lerde fırlatmayacakdır çünkü. Onun yerine bir komutla oyun içinden geldiğinde fırlatacak blokları seçmek daha mantıklı olurdu.
Aslında girdiğim tüm hub sunucularda NPC'nin altındaki blok başka hiçbir yerde yoktu, en azından lobide. O yüzden böyle bir yöntem aklıma geldi ama dediğin gibi bloğa target block da atılabilirmiş, teşekkürler öneri için. Versiyon 2 gibi bir şey yaparsam onu eklerim.

Saçma mapte başka bir sandstone olmayacağı ne malum?

Geliştirilmesi gerekiyor diye düşünüyorum.Ve bana biraz mantıksız geldi.Ama yinede başarılar dilerim... :D

Bloğun kordinatlarına göre yaparsan daha iyi olacaktır bence. Güzel olmuş basit ve işlevsel.

Saçma mapte başka bir sandstone olmayacağı ne malum?
O yüzden bloğu sen seçebiliyorsun ya options kısmından.
Geliştirilmesi gerekiyor diye düşünüyorum.Ve bana biraz mantıksız geldi.Ama yinede başarılar dilerim... :D
Geliştirilmesi gerekiyor diyosun da zaten 2 satır bir şey ya :D Neyse yine de teşekkürler.
Bloğun kordinatlarına göre yaparsan daha iyi olacaktır bence. Güzel olmuş basit ve işlevsel.
Aynen o gerçekten daha mantıklı olurdu teşekkürler.

Taşı komutla ayarladığımız versiyonu da ekledim ancak denenmedi. İsteyen olursa deneyebilir.

Hub Sunucusu Olanlar İcin Baya iyi bir skript başarılar

Aslında gayet pratik olmuş. İsteyen veya arayanlar kullanabilir.

eğlenceli bir skript :D

Zamanında "TRGamer" isimli sunucu açılmıştı. Buna benzer özelliği orada görmüştüm. Uzun zamandır böyle bir şey arıyordum :)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl