Çözüldü NPCler ile sunuculara aktarım

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

fdhby754

Bir Kömür Göründü Kaptanım!
Elmaslar
21
Bildiğiniz gibi Hub sunucularında npcler ile aktarım oluyor. Hub ı kurdum /server sunucu yazdığımda gidiyor ama npc e bu komutu ekleyemiyorum nasıl yapabilirim npcler ile aktarımı?

Değerli ziyaretçimiz, içeriği görebilmek için şimdi giriş yapın veya kayıt olun.

İndirdikten sonra sunucunuzu yeniden başlatın ve adımları uygulayın!:

1) NPC oluşturun (Varsa seçin)
2) NPC'yi çubuk aracılığıyla seçin.
3) '/npc addcmd /server <sunucuismi>' komutunu uygulayın
4) Tebrikler! Artık hazır.

Direk olarak /skyblock olarak denermisiniz?

evet denedim olmuyor

Eklentiye kesinlikle gerek yok, eğer bungeecord bağlı ise wildskript, gadgetsmenu ve skripti sunucunuza entgre edin. Daha sonrasında şu şekilde adımları inceleyin:

1- Skript bölümüne girin ve bungeecord'a yazdığınız ismi "Skyblock" yazan kısım ile değiştirin.

Kod:
command /skyblock:
    trigger:
        bungeecord connect player to "Skyblock"

daha sonrasında -/sk reload all yazın ve skriptleri yenileyin. Bu şekilde kullanıma geçecektir, bu ayar ile sunucunuzda -/skyblock yazıldığında var olan skyblock sunucusuna gitmeyi sağlayacaktır. Gadgetmenu veya başka bir menu eklentisine Skyblock olarak girdiğinizde skript sağlayıcısı ile bağlanacaktır.

Eğer soruna kavuşamadıysan, Mahmut#2483 discorddan beni arkadaş ekle, beraber çözelim.

Merhaba,

Skript kullanmadan eklenti yoluyla yapabiliriz, bana ulaşmak için aşağıda discord adresim bulunuyor.
Discord adresim: Aeseria#1184

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl