Çözüldü NPC Yİ YADA LEADERHEADS HAYVANA OTURTMA NASİL YAPİLİR LÜTFEN YARDİM

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

ilker süygün

Odunlara Vur Vur Vur!
Elmaslar
7
Minecraft
sadsa

Discord:

asdsad

Merhaba arkadaslar npc yi hayvana oturtup siralama yapmak istiyorum acaba başka bir eklentisi varmi cünkü başka sw lerde hayvana oturtuyorlar bende oturtmak istiyorum nasil yapicam

Screenshot_7.png

Bundan mı bahsediyorsunuz?

Evt bunu hayvana oturtmali şekilde
Gönderi otomatik olarak birleştirildi:

Pc ye geçtigim zaman da fotosunu atabilirim

Armorstand oldugunu bende biliyorum bilgisayara geçince buraya fotosunu atarim gösteririm nasil yapildiginda yardimci olursaniz sevinirim

Armorstand oldugunu bende biliyorum bilgisayara geçince buraya fotosunu atarim gösteririm nasil yapildiginda yardimci olursaniz sevinirim

Üstteki videoda boyunun nasıl büyüteceğini, küçülteceğini, kolunu veya hizasını ayarlayacağını belirtiyor. Eğer komut vermek istiyorsan stand'ın üzerine gel ve istediğin komutu <command> içine gir. [B]/ascmd addcmd <command>[/B]

Aradigim şey hayvana oturmasi

Hayvan npcsi yapip armorstand ustune koysan belki olur

Bunu biri biliyor ama soylemiyor bence komutu vardir diye tahmin ediyorum bide ben npc ile oturtcagim armorstand ile degil

Üstteki videoda boyunun nasıl büyüteceğini, küçülteceğini, kolunu veya hizasını ayarlayacağını belirtiyor. Eğer komut vermek istiyorsan stand'ın üzerine gel ve istediğin komutu <command> içine gir. [B]/ascmd addcmd <command>[/B]

DLFSJJGSDJAKGDS adam hayvan üstüne otursun diyor DGJHSJAHJDF

fotoğrafı bi alıyım sonra yorum yapacağım

Craftrise de ki sıralama istiyorsun herhalde. Hayvan gitmesini kapatabilirsin ve ArmorStand ile üstüne oturur vaziyet yapabilirsin ayarlarından. Bu kadar basit. Başka plugin kullanılmıyor ayrıca.

Merhaba,
Değerli ziyaretçimiz, içeriği görebilmek için şimdi giriş yapın veya kayıt olun.
Screenshot_34.png

bu komutu ile bir hayvan türünden npc oluşturun.
Daha sonra
Değerli ziyaretçimiz, içeriği görebilmek için şimdi giriş yapın veya kayıt olun.
ile üstüne oturtursunuz. Leaderheads'in de hologram sıralamasını üstüne yerleştirirsiniz olr biter gider ya da direkt armorstandli oluşturuyor leaderheads, istediğiniz gibi yapın.

Leaderheads'in armorstandli hali için,
Screenshot_35.png
önce tabelasını koymanız gerekiyormuş.

Hologram için,
Screenshot_36.png
holographicdisplays komutuyla bir hologram oluşturun sonra database.yml açın text'e örnekten esinlenip variable yerleştirin ve /hd reload yazın.

Moderatör tarafından düzenlendi:
Craftrise de ki sıralama istiyorsun herhalde. Hayvan gitmesini kapatabilirsin ve ArmorStand ile üstüne oturur vaziyet yapabilirsin ayarlarından. Bu kadar basit. Başka plugin kullanılmıyor ayrıca.
teşekkür ederim nasil güzel puan vericem bilmiyorumda yeniyim
Gönderi otomatik olarak birleştirildi:

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl