Çözüldü NPC Skin Sorunu - Değiştiremiyorum

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

canerarslan78

Odunlara Vur Vur Vur!
Elmaslar
3

Discord:

phantomsource#1940

Merhaba, npclerin skinlerini değiştiriyorum fakat bir değişim olmuyor, internetten bulduğum skinleri nasıl npclere yansıtabilirim /npc skin isim yazarak yapamadım. Bir de koyduğum skinin ilerde değişmemesini istiyorum bunları yapmanın bir yolu var mıdır? Skinleri hangi siteden bakmalıyım ?

Şimdiden teşekkürler, iyi günler dilerim.

İki olası sebebi var bu sorunun. Sunucu sürümüyle Citizens eklentisi tam olarak uyumlu olmayabilir. Ben bu sorunu yaşadığımda sunucu sürümünü yükselterek çözmüştüm. İkinci olası sebep ise Tlauncher veya kullandığınız launcherın skin özelliğini açtıysanız sadece o launchera özel bir skin datası kullanıyor olabilirsiniz, bu durumda SkinsRestorer ve NPC skin özelliği düzgün çalışmayacaktır.

Merhabalar

Skinrestorer eklentisini sunucuya yükleyiniz. Galiba citizens eklentisini kullanıyorsunuz. Citizens eklentisinin skin verilerini internet üstünden çekmesi belirli bir süre alabiliyor. Ayrıca orjinal hesaplar dışında girdiğinizde ise de skinler düzgün çalışmayabilir.

Merhaba, konuya 1 hafta içerisinde cevap gelmediği için sorunun devam edip etmediğini belirtmek için etkileşimde bulununuz.
Etkileşimde bulunmazsanız konunuz 24 saat sonunda kilitlenicektir.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl