Çözüldü Npc shop

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan TheYusufE
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Görüntüleme 1.203
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

TheYusufE

Odunlara Vur Vur Vur!
Elmaslar
4
Minecraft
TheYusuf
Bir köylünün üstüne tıklıyoruz ve market açılıyor bu plugin hangi plugin bilen varmı

Yukarıdaki ücretli eklenti dışında ufak bir araştırma sonucu bir eklenti buldum, ücretsiz fakat çalışır mı bilmiyorum bir inceleyin.
Değerli ziyaretçimiz, içeriği görebilmek için şimdi giriş yapın veya kayıt olun.

Bunun dışında herhangi bir market eklentisi bulup komutunu Citizens ve CommandNPC ile NPC'ye de atayabilirsiniz.
Değerli ziyaretçimiz, içeriği görebilmek için şimdi giriş yapın veya kayıt olun.

Yukarıdaki ücretli eklenti dışında ufak bir araştırma sonucu bir eklenti buldum, ücretsiz fakat çalışır mı bilmiyorum bir inceleyin.

Bunun dışında herhangi bir market eklentisi bulup komutunu Citizens ve CommandNPC ile NPC'ye de atayabilirsiniz.
Bu Eklenti çok basit duruyor 1. sayfa'da market biter sanırım 2. sayfaya ürün eklenir mi pek bilgim yok ama gene'de iş görür mü görebilir.

Arkadaşlar saolun tüm mesajları değerlendirip kendime uygun olanı alıcam shoopkepersı biliyorun fakat işime yaramaz yinede teşekkür ederim

shopgui+ eklentisini kullanabilirsin sanal market'dir. Aynı şekilde commandnpc plugini ile npc'lere komut ataya bilirsin npcye shop komutunu atarsan istedigin olacaktır.

CommandNPC pluginini öneriyorum.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl