Çözüldü NPC Sağ Tık yaptığımızda ışınlanmama hatası

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan hasansami3334444
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Görüntüleme 691
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
H

hasansami3334444

Ziyaretçi
Merhaba ben ilk başta botuma komut veriyorum komut şu

/npc cmdadd server thebridge

ama olmuyor şu hatayı veriyor

Ekli dosyalar

• Adawdadsız.png
    Adawdadsız.png
    5,8 KB · Görüntüleme: 47
Sanırım lobi sunucusu için. Kesinlikle server asd komutunu kullanmayın. Mycommand pluginini yükleyin, commands klasörü içinden example.yml kısmını aşağıdaki gibi ayarlayın.

Kod:
bungeecord_ornek:
  command: /thebridge
  type: BUNGEE_TP
  server_name: thebridge

/mycmd reload çekin, tabi bungeecord üzerinde server_name'nin thebridge olduğuna emin olun. Eğer farklı bir sunucuya vs. göndermek isterseniz, attığım kodun en altına o sunucunun ismini server_name kısmına yazabilirsiniz.

permission request: false yapın düzelir muhtemel

Sanırım lobi sunucusu için. Kesinlikle server asd komutunu kullanmayın. Mycommand pluginini yükleyin, commands klasörü içinden example.yml kısmını aşağıdaki gibi ayarlayın.

Kod:
bungeecord_ornek:
  command: /thebridge
  type: BUNGEE_TP
  server_name: thebridge

/mycmd reload çekin, tabi bungeecord üzerinde server_name'nin thebridge olduğuna emin olun. Eğer farklı bir sunucuya vs. göndermek isterseniz, attığım kodun en altına o sunucunun ismini server_name kısmına yazabilirsiniz.
bu olay lobide çalışmıyor

1601228251305.png

Bu sorunu biliyormusun eğer bunu çözersem o ilk attığım hata çıkıyor şimdi ben lobiyi bidaha yükledim o yüzden bu hatayı veriyor

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl