Çözüldü npc plugin

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

xefnu

Örümcek Hoşt!
Elmaslar
12
merhaba.citizens2 pluginde npc oluşturamıyorum bu yüzden fancynpc plugin kullanıyorum fakat bunda da urlden skin oluşturamıyorum ya da fancynpc plugin klasör içindeki skinleri de kullanamıyorum. ne yapmam gerekiyor yardım eder misiniz? 1.20 versiyonunda çalışırken 1.21.4 versiyonunda çalışmıyor. ek olarak bir şey mi indirmem gerekiyor anlamadım

Son düzenleme:
Merhaba! Citizens2 ile NPC oluşturamamak zor bir durum, onun yerine FancyNPC kullanıyorsun ama URL’den skin çekemiyor ya da plugin klasöründeki skinleri kullanamıyorsun ve tüm bunlar Minecraft 1.21.4 sürümünde yaşanıyor, değil mi?

Öncelikle şöyle özetleyeyim:

1. Citizens2 NPC Oluşturamama Sorunu​

Citizens genelde çok stabil ama her Minecraft sürümünde anında güncellenmeyebilir.

• Citizens sürümünün Minecraft 1.21.4 ile uyumlu olduğundan emin ol.
  • Eğer uyumsuzsa, plugin güncellemesini beklemen gerekebilir.

2. FancyNPC Skin Problemi ve 1.21.4 Uyumsuzluğu​

Minecraft 1.21.4 çıktığında birçok plugin API ve Minecraft içi mekaniklerde değişiklik oldu. Bu da eski pluginlerin düzgün çalışmamasına sebep oluyor.

• FancyNPC henüz 1.21.4 sürümünü tam desteklemiyor olabilir.
  • URL’den skin çekme ve klasördeki skinlerin çalışmaması genellikle pluginin eski sürüm kullanmasından veya API uyumsuzluğundan kaynaklanır.

3. Yapman Gerekenler​

a) Citizens2 için:​

• Citizens’ın son sürümünü kullandığından emin ol.
  • Citizens ile ilgili dependencies (bağımlılıkları) varsa (örneğin ProtocolLib), onların da güncel ve 1.21.4 uyumlu olduğuna dikkat et.
  • Citizens’ın son sürümünü ci.citizensnpcs.co adresinden indirebilirsin.

b) FancyNPC için:​

• Pluginin en son sürümünü kullanıyor musun?
  • Plugin geliştiricisinin 1.21+ için güncelleme yayınlayıp yayınlamadığını kontrol et.
  • Eğer yayınlanmamışsa, pluginin Github sayfasından veya destek kanallarından 1.21.4 desteği isteyebilirsin.

c) Ek olarak:​

• ProtocolLib veya benzeri yardımcı pluginleri indir ve güncel tut. Citizens ve FancyNPC gibi pluginler bunlara bağımlı olabilir.
  • Minecraft sürümü yükseldikçe bu yardımcı pluginlerin güncel olması gerekiyor.
  • Java versiyonunun da uygun olduğuna dikkat et.

4. Alternatif Çözümler​

• Citizens çalışmıyorsa ve FancyNPC sorun çıkarıyorsa, başka NPC pluginleri deneyebilirsin.
  • Örneğin: NPCLib, Sentinel, vb. Bunların 1.21.4 uyumluluğunu kontrol et.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl