Demacor
Örümcek Hoşt!
- Elmaslar
- 45
- Minecraft
- Demacor
evet test sunucusuSunucun aternos mu?
evet test sunucusuSunucun aternos mu?
Aternostan neyi test edeceksin? Pluginlerin çoğu yüklenmiyor veya eski sürüm olduğu için çalışmıyor.evet test sunucusu
Anladım ancak bunu skriptle yapmak zor olabilir. Ek olarak addon gerektirirse aternostaki addonların sürümü eski olduğu için sorun çıkarabilir. Ben sana direk ftpli ücretsiz host kurabileceğin site veriyorum oradan kurup yukarda verilen eklentiyi kurabilirsin.Dostum ben diyorum ki
tabekle <fakeisim> yazınca tab'a fake bir isim ekleyecek
/tabsil <fakeisim> yapıncada tab'daki fake isim silinecek
böyle bir skript ricasında bulundum. Aternos'dan test ediyorum sonrasında kendi sunucuma koyuyorum zaten
Verdiğin sitedeki sunucu sürekli açık kalıyormu veya plugin eklemek için belli bir limiti var mıAnladım ancak bunu skriptle yapmak zor olabilir. Ek olarak addon gerektirirse aternostaki addonların sürümü eski olduğu için sorun çıkarabilir. Ben sana direk ftpli ücretsiz host kurabileceğin site veriyorum oradan kurup yukarda verilen eklentiyi kurabilirsin.
Limiti yok sunucu sürekli açık arada kendini kapatıyor sadece.Verdiğin sitedeki sunucu sürekli açık kalıyormu veya plugin eklemek için belli bir limiti var mı
Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!