Bulundu Npc İle konuşma ve görev alma

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

LightKrieg

Bir Kömür Göründü Kaptanım!
Elmaslar
4
Minecraft
LightKrieg
Arkadaşlar bana bir skript lazım simdi bir npc olucak bu npcye sağ tıkladığımızda bizimle biraz konusucak o kısımları ben ayarlicam ve bize bir görev vericek görevde skriptle olucak bizden 50 altın toplamamızı isticek 50 altın toplayınca bize teşekkür edicek ve bize 50 altın daha vericek diğer 50 altını almadan bu görevi tekrar yapmaya çalıştığımızda yapamayacağız bu görevi zaten yaptınız diyicek.
npcyi ben ayarlicam sadece skriptlazım

İstediğiniz şeyleri sağlayan bazı eklentiler mevcut hazır görev eklentilerine bağlayarak kullanabilirsiniz.

Ücretsiz seçenekler:
Değerli ziyaretçimiz, içeriği görebilmek için şimdi giriş yapın veya kayıt olun.

Değerli ziyaretçimiz, içeriği görebilmek için şimdi giriş yapın veya kayıt olun.

Ücretli seçenekler:

Görev eklentisi zaten üstte bulunuyor.

Forumdaki onaylı satıcılardan birinin yaptığı bu eklentide işinize yarayabilir.

İstediğiniz şeyleri sağlayan bazı eklentiler mevcut hazır görev eklentilerine bağlayarak kullanabilirsiniz.

Ücretsiz seçenekler:

Ücretli seçenekler:

Görev eklentisi zaten üstte bulunuyor.

Forumdaki onaylı satıcılardan birinin yaptığı bu eklentide işinize yarayabilir.
hocam skript ile olsa olmazmı

Sorun devam ediyor mu?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl