Çözüldü Npc ile başka oyuna gitmek

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan erays1903
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Görüntüleme 2.869
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

erays1903

Somon Balığı Selam Vermeye Geldi
Elmaslar
0
Minecraft
dsdsdsd

Discord:

dsdsds

Merhaba ben hub sunucusu yapıyorum da bir npc yapmak istiyorum ona sağ tıklanınca o oyuna gitmesini istiyorum. Bungeecord mevcut

ve pusulanın her zaman envanterde olması lobi'de nasıl yapılıyor ? (minecompass) kullanıyorum

Bungeecord TP komutu ayarlamanız gerekiyor bunu bir eklenti veya skript yardımı ile yapabilirsiniz.

Örneğin: Skyblock sunucusuna BungeeTP olması için /Skyblock komutunu ayarladığınızı varsayalım.

NPC'ye /npc cmdadd Skyblock şeklinde komutu atayabilirsin.

Öneri olarak MyCommand eklentisini önerebilirim.

Sunuculara arası hangi komut ile geçiş yapıyorsan npc ye o komutu atayacaksın

MyCommand İle ayala

Örnek
Kod:
skyblock: #sunucu ismi istersende rasgele bi isim yaz
  command: /skyblock #ne yazınca sunucuya ışınlasın
  type: BUNGEE_TP
  server_name: skyblock  #bungeecord config de skyblock ' un ismi ne diye kayıtlı ise

Sonra npc ye eklemek için npc yi seç sonra " /npc cmdadd skyblock " yaz

Sürekli oyuna girince eline bi item gelmesini istiyosan eklenti adı Custom Join Items

Merhaba.
1. Adım Lobi sunucuna ilk olarak
Değerli ziyaretçimiz, içeriği görebilmek için şimdi giriş yapın veya kayıt olun.
sonra ise
Değerli ziyaretçimiz, içeriği görebilmek için şimdi giriş yapın veya kayıt olun.
pluginlerini kur.
2. Adım Bir NPC oluştururun
3. Adım /npcmd add server skyblock(skyblock yerine bungeecorda bağlı aktif sunucu ismini girebilirsin.) komutunu girin ve deneyin.

Denedikten sonra geridönüş yaparmısınız lütfen? Teşekkürler

Merhaba ben hub sunucusu yapıyorum da bir npc yapmak istiyorum ona sağ tıklanınca o oyuna gitmesini istiyorum. Bungeecord mevcut

Onun İçin Önce Skript İle Komut Yaratmak Sonra NPC Ye O Komutu Atamak Lazım Discord Üzerinden Eklersen Yardımcı Olurum. Discord : ❃ | Can "Aluze" Yalçın#1881 NOT : Lütfen Gereksiz MyCommand Kullanmayın Bence Gereksiz Bi Eklenti Sk Varken Çok Zayıf Kalıyor.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl