Çözüldü NPC animasyon mod

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

fatihh

Somon Balığı Selam Vermeye Geldi
Elmaslar
0
Merhaba arkadaşlar
Custom npc yüklü bende lakin fazla animasyon yok onda
Ağlama, el sallama vs. Farklı hareketler istiyorum bunun için bir mod var mı?
Sürüm : 1.12.2

Merhabalar maalesef o şekilde bir mod bulunmuyor bildiğim kadarıyla iyi forumlar :)

Merhabalar maalesef o şekilde bir mod bulunmuyor bildiğim kadarıyla iyi forumlar :)
Youtube videolarinda baktigimizda ağlama olsun el sallama olsun görmüştüm aslinda ama modunu bulamadim. Var oldugunu düşünüyordum.

Galiba buldum ama 1.11 ve 1.12 için bir mod

Forum kurallarına aykırı olabileceğinden "customnpc mode minecraft" olarak googlelarsan bir çok mod bulabilirsin.

Forum kurallarına aykırı olabileceğinden "customnpc mode minecraft" olarak googlelarsan bir çok mod bulabilirsin.
Siz benim demek istediğimi bulduniz mu? Ozelden atabilir misiniz?

Değerli ziyaretçimiz, içeriği görebilmek için şimdi giriş yapın veya kayıt olun.
Bildiğim kadarıyla bu modda sadece pathway yani npc'ye güzergah ayarlayabiliyorsun. El sallama vesaire gibi animasyonlar yok diye biliyorum. Ancak sunucu yazılımı olarak Mohist kullanılırsa ModelEngine ile herhangi bir npc eklentisi/modu gerekmeden basit bir şekilde yapılabilir.

Yukarıda gönderdiğim linklerin ikincisinde arama yaparsanız bunun gibi bir çoğunu bulursunuz aslında.
Değerli ziyaretçimiz, içeriği görebilmek için şimdi giriş yapın veya kayıt olun.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl