Youtube videolarinda baktigimizda ağlama olsun el sallama olsun görmüştüm aslinda ama modunu bulamadim. Var oldugunu düşünüyordum.Merhabalar maalesef o şekilde bir mod bulunmuyor bildiğim kadarıyla iyi forumlar :)
Adi nedirGaliba buldum ama 1.11 ve 1.12 için bir mod
Sunucu sürümünüz nedir ?Adi nedir
1.12.2Sunucu sürümünüz nedir ?
MineIsh#8568
Siz benim demek istediğimi bulduniz mu? Ozelden atabilir misiniz?Forum kurallarına aykırı olabileceğinden "customnpc mode minecraft" olarak googlelarsan bir çok mod bulabilirsin.
MineIsh#8568
Inxity#3240
Bildiğim kadarıyla bu modda sadece pathway yani npc'ye güzergah ayarlayabiliyorsun. El sallama vesaire gibi animasyonlar yok diye biliyorum. Ancak sunucu yazılımı olarak Mohist kullanılırsa ModelEngine ile herhangi bir npc eklentisi/modu gerekmeden basit bir şekilde yapılabilir.Değerli ziyaretçimiz, içeriği görebilmek için şimdi giriş yapın veya kayıt olun.
MineIsh#8568
O halde;
Değerli ziyaretçimiz, içeriği görebilmek için şimdi giriş yapın veya kayıt olun.
(Bu linkte "NPC" diye search ederseniz, bir çok NPC modu bulabilirsiniz.)Değerli ziyaretçimiz, içeriği görebilmek için şimdi giriş yapın veya kayıt olun.
MineIsh#8568
Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!