Çözüldü NPC adı değiştirme & Bir plugin adı

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

esgeresgerov2005

Bir Kömür Göründü Kaptanım!
Elmaslar
12
Minecraft
FearLessPvP

Discord:

xFearLess#8381

Merhaba Ben Hub plugin paketi kurunca bi sorunla karsilastim sorun bu: Npc Koydum fotografa bakarsaniz anlicaksiniz ben npc nin ustundenki skyblock u silmek istiyorum ama yapamiyorum.
Bide bir plugin istiyorum 2. fotografa bakin o pluginmi ve ya skriptmi lutfen soyleyin ve nerden bulacagimi

Ekli dosyalar

• Capture.PNG
    Capture.PNG
    39,9 KB · Görüntüleme: 309
  • Capture.PNG
    Capture.PNG
    641 bayt · Görüntüleme: 259
2. Fotoğrafttaki Ne Skript Nede Plugin Zaten Sunucuyu Kurduğunuzda öyle olur

Birde Npc'nin Üzerindeki Skyblock Yazısını Siz Koymadıysanız Hologram Display Plugini İle Yapılmış Olabilir Kaldırmak İçin /hd delete hologram adı yazabilirsiniz eğer adını bilmiyorsanız /hd list yazarak bütün hologramların adını görebilirsin.

Son düzenleme:
siz beni anlamadiniz hologram ile olan kalsin npc ni kurdugumda npc nin uzerindeki skyblock yazisini silmek istiyom
bide 2. fotograf daki serveri kurdugumuzda ogle olmuyor ama

siz beni anlamadiniz hologram ile olan kalsin npc ni kurdugumda npc nin uzerindeki skyblock yazisini silmek istiyom
bide 2. fotograf daki serveri kurdugumuzda ogle olmuyor ama

/npc name Yazarsanız İsim Gizlenecektir

2. fotoğraftta tam olarak ne yapmak istiyorsunuz ?

Son düzenleme:
sorun cozuldude bi tane sorundanda bahsetmek istiyorum oyuna girince yeni mesajiniz yok yazisini nerden editliye bilirm

sorun cozuldude bi tane sorundanda bahsetmek istiyorum oyuna girince yeni mesajiniz yok yazisini nerden editliye bilirm
essentials.jar ' a sağ tıkla winrar ile aç de sonra messages.properties i bul onu aç sonra arat yeni mesajınız yok diye bul ve yerine istediğini yaz :D

en iyi cevap olarak işaretler misn

messages diye bisey yok ama + sag tikladim winrar ile ac diye bi sey yok

arkadaslar npc nin ismini nasil silicem o sorun cozulmedi hala

olmuyor ama gine ayni yazi kaliyor

yok hata fln gelmiyor sol altta toggled fln yaziyor ama gizlenmiyor
belkide npc ni guncellemeliyim command npc ve citizensi rica etsem bana guncel linkini ata bilirmisin (calisan)

Son düzenleme:
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl