PaylaşımNovaLabs #3 MC-TR Üyelerine Sorum Var

NovaLabs

Somon Balığı Selam Vermeye Geldi
Elmaslar
11
Minecraft
NovaLabs

Discord:

dev_novalabs

Merhaba Saygıdeğer MC-TR Form Üyeleri !
Günümüzde Projectlerden Eklenti Paketi Satın Almak Çok Yüksek Meblalara Çıkabiliyor, Yeni Sunucu Açmak İsteyen Dostlarımız İçin Ücretsiz Bir Eklenti Paketi Hazırlamayı Düşünüyorum. Project Sahipleri Tepki Gösterebilir Bunun Farkındayım Onlarda sonuçta emek veriyor fakat benim bunu yapmak isteme sebebim Çoğu Küçük Kardeşimizin Sunucu Açma Hevesi Var Bir Şekil Para Biriktirip VDS Satın alıyorlar fakat Eklenti Paketlerine Bütçeleri Kalmıyor. Bu Sebeple Leak Paketlere Başvuruyorlar Sonuç Hüsran Oluyor.
Bu Küçük Kardeşlerimize Destek Amaçlı Ücretsiz Bir Paket Yapmayı Düşünüyorum Sizinde Fikirleriniz Önemli Tabiki

Güzel düşünmüşsün ama diğer proje sahiplerinin tepki göstereceğini düşünmüyorum, senin yaptığın iş tarafsız ve yardım etmekle ilgili eminim bu girişim bir çok kişiye fayda sağlayacaktır. Şimdiden eline koluna ve emeğine sağlık aklıma fikir gelirse seninle paylaşacağım.

Güzel düşünmüşsün ama diğer proje sahiplerinin tepki göstereceğini düşünmüyorum, senin yaptığın iş tarafsız ve yardım etmekle ilgili eminim bu girişim bir çok kişiye fayda sağlayacaktır. Şimdiden eline koluna ve emeğine sağlık aklıma fikir gelirse seninle paylaşacağım.
Güzel Cevabın için Teşekkürlerimi İletiyorum ♥

Gerçekten çok düşünceli ve güzel bir hareket. Günümüzde eklenti paketlerinin fiyatları uçmuş durumda. Sadece VDS parası denk getirip paket alamadığı için sağdan soldan virüslü leak paket indirip mağdur olan çok fazla insan vardır eminimm Onlara böyle temiz ve ücretsiz bir alternatif sunman çok güzel olur bence

Paketi hazırlarken aklında bulunması için birkaç ufak öneri yine

Paketi gereksiz ağır eklentilerle doldurmak yerine sade, gereksiz yük bindirmeyen ve tıkır tıkır çalışan bir temel yapıda kurman harika olur. Düşük bütçeli VDS alan insanlar için fazla performans sorunu yaşamaz.

Yeni başlayanların kafası karışmasın diye eklentilerin konfigürasyon dosyalarına veya bir metin belgesine Şunu şuradan değiştirebilirsiniz gibi küçük Türkçe açıklama notları koyarsan çok rahat ederler.

Güvenlik ayarlarını ve eklenti sürümlerini baştan sağlam yaparsan leak paketlerdeki gibi açık veya büyük bir riski kalmaz, herkes içi rahat bir şekilde kullanır.

Sektördeki diğer paket satanlardan tepki gelse bile hiç takılma, sonuçta sen yeni başlayan insanlar için destek oluyorsun. Şimdiden eline emeğine sağlık, yine başarılar dilerim

Gerçekten çok düşünceli ve güzel bir hareket. Günümüzde eklenti paketlerinin fiyatları uçmuş durumda. Sadece VDS parası denk getirip paket alamadığı için sağdan soldan virüslü leak paket indirip mağdur olan çok fazla insan vardır eminimm Onlara böyle temiz ve ücretsiz bir alternatif sunman çok güzel olur bence

Paketi hazırlarken aklında bulunması için birkaç ufak öneri yine

Paketi gereksiz ağır eklentilerle doldurmak yerine sade, gereksiz yük bindirmeyen ve tıkır tıkır çalışan bir temel yapıda kurman harika olur. Düşük bütçeli VDS alan insanlar için fazla performans sorunu yaşamaz.

Yeni başlayanların kafası karışmasın diye eklentilerin konfigürasyon dosyalarına veya bir metin belgesine Şunu şuradan değiştirebilirsiniz gibi küçük Türkçe açıklama notları koyarsan çok rahat ederler.

Güvenlik ayarlarını ve eklenti sürümlerini baştan sağlam yaparsan leak paketlerdeki gibi açık veya büyük bir riski kalmaz, herkes içi rahat bir şekilde kullanır.

Sektördeki diğer paket satanlardan tepki gelse bile hiç takılma, sonuçta sen yeni başlayan insanlar için destek oluyorsun. Şimdiden eline emeğine sağlık, yine başarılar dilerim
Desteğin için Teşekkürler, Sunucuyu Yormamak adına test etmek amaçlı Kendi VDS im üzerinden Yapacağım Paketi. TPS Oranlarına Dikkat ederek yapacağım.

Kaynak paketsiz Towny paketi yapmayı düşünebilirsin veya trappvp sana kalmış orası optimizeyi sağlam yaparsan ve güzel sade eklentiler seçersen configlere ve pakete özenirsen güzel bir paket ortaya çıkarabilirsin bu sayede ilgi çekersin

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl