I
IrfanDmn
Ziyaretçi
Herkese Merhaba Arkadaşlar Point Uzerinde Cok Iyi Olmadığım Için Cok Suslu Yapamicam Hakkınızı Helal Edin. Azcık Kendimi Tanıttıktan Sonra Serveri Tanıtacağım. :)
Ben Kimim ?
Ben 14 Yaşında Minecrat Ve CsGo'yu Seven Birisiyim Yaklasık 3 yıl Once Minecrafta Başladım Ve Arkadaşım Çok Oyunculuya Girelim Demişti Sonra Bir Server Buldum Ve Oynamaya Başladım Azcık Hak Yesede Eğleniyordum Ve Bir Hayal Kurdum Bir Faction Server Kurmayı Sonra Kendimi Geliştire Geliştire Boyle Bir Server Kurdum.
Serverimiz
NovaCraftTR.Nitrado.Net 1.8.X Factions
Slot:20
RAM:3
Rekor Oyuncu Girişi:20
Surum:1.8.x
Günlük Genel Online:15 Akşam Dusuk Oluyor
Server Fotoğrafları
Spawn (Azcık Kotu Cıkmıs Ozur Dilerim)
Market
Lapis
Obsidyen
Arena
RutbeHammadde
Top10
Viphammadde
Evet Arkadaşlar Belki Konu Hosunuza Gitmicek Ama Point Uzerinde Iyi Olsam Zengin Olsam Guzel Resimler Yaptırtıp Dahada Cok Guzelleştirebilirdim Ama Kusura Bakmayın Sadece Mapları Attım Guzelde Sistemler Var Herkesi Bekleriz Bir Bakın Emin Olun Hosunuza Gidecektir.
IP:NovaCraftTR.Nitrado.Net
Surum:1.8.X
Ben Kimim ?
Ben 14 Yaşında Minecrat Ve CsGo'yu Seven Birisiyim Yaklasık 3 yıl Once Minecrafta Başladım Ve Arkadaşım Çok Oyunculuya Girelim Demişti Sonra Bir Server Buldum Ve Oynamaya Başladım Azcık Hak Yesede Eğleniyordum Ve Bir Hayal Kurdum Bir Faction Server Kurmayı Sonra Kendimi Geliştire Geliştire Boyle Bir Server Kurdum.
Serverimiz
NovaCraftTR.Nitrado.Net 1.8.X Factions
Slot:20
RAM:3
Rekor Oyuncu Girişi:20
Surum:1.8.x
Günlük Genel Online:15 Akşam Dusuk Oluyor
Server Fotoğrafları
Spawn (Azcık Kotu Cıkmıs Ozur Dilerim)
Market
Lapis
Obsidyen
Arena
RutbeHammadde
Top10
Viphammadde
Evet Arkadaşlar Belki Konu Hosunuza Gitmicek Ama Point Uzerinde Iyi Olsam Zengin Olsam Guzel Resimler Yaptırtıp Dahada Cok Guzelleştirebilirdim Ama Kusura Bakmayın Sadece Mapları Attım Guzelde Sistemler Var Herkesi Bekleriz Bir Bakın Emin Olun Hosunuza Gidecektir.
IP:NovaCraftTR.Nitrado.Net
Surum:1.8.X