NovA Group | Tanıtım | NovA Group Alımları |

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

FabiaNo` ム

FabiaNo` ム
Elmaslar
42

Discord:

FabiaNo` ム#3893

Değerli ziyaretçimiz, içeriği görebilmek için şimdi giriş yapın veya kayıt olun.

Ben NovA Group Kurucusu ve Yöneticisi Yılmaz Büyükalp. Duyuru yapmak için bu konuyu açtım.

Değerli ziyaretçimiz, içeriği görebilmek için şimdi giriş yapın veya kayıt olun.

NovA Group Eskiden küçük bir arkadaş topluluğu iken zamanla büyüdü. Ama bir sorun vardı. İsmimiz yoktu. Sadece bir gruptuk. Yardım etmeyi seven bir grup.

Fakat artık işleri biraz daha büyütmenin zamanı geldi. Şu anki zamanımızın en büyük sorunlarından biri (Sunucular için) bence sunucu sahiplerinin biraz fazla utangaç olmasıdır. Ayrıca bir diğer sorun da mimar takımları ve Kodlama takımlarının adlarını tamamen duyuramamasıdır. İşte burada biz devreye giriyoruz.

Sunucu sahipleri ve Takım sahipleri arasında aracı oluyoruz. Ve onlara en iyi hizmeti sunmaya çalışıyoruz. Hiçbir ücret talep etmeden tek bir şey talep ediyoruz. Sunucunuza gerçekten emek harcayın.

Türkiye'de son zamanlarda kaliteli sunucu sayısı arttı. Ama bu artma gerçekten çok az bir artma. Her 20 kişilik sunucuya kaliteli diyemeyiz. Kaliteli dediğim gerçekten o oyun tadını aldığınız sunuculardır. Ve bunların artması lazım. Biz bunu yapmayı çalışıyoruz.

NovA Group Nasıl çalışır diye sorarsanız size anlatayım. Mimar ekipleri Kodlama ekipleri ve sunucu sahipleri bizim grubumuza katılıyorlar. Sunucu sahipleri isteklerini bize belirtiyorlar. Biz de Bu Takım sahiplerine. Yani evet bir nevi aracıyız.

Ama sadece bunlarla sınırlı kalmıyoruz. Grup içi paralı - parasız her türlü satış ve paylaşım da serbest. Biz sadece aracı/buluşturucuyuz. Hiçbir şekilde bir hak talep etmiyoruz. Bütün paylaşımlarınızdan kendiniz sorumlusunuz.

Şimdi diyorsunuz ''Neden Katılayım ben buraya?''. Yardım etmek için. Ekibi bulunmayan ve sadece arkadaş topluluğu arayan oyunculara da açığız. Tek isteğimiz katılmanız. Sadece daha kaliteli sunucular ve Mimar takımları için kendini duyurma fırsatı için katılmanızı istiyoruz.

Bu projemizde bize destek olmak istiyorsanız katılmanız yeterli. Ama eğer bir sunucu sahibi, sunucu temsilcisi, Mimari/kodlama takımı sahibi iseniz bana özel mesajdan Birkaç bilgi yollamanız lazım. Bunlar da biraz uzun olduğundan diğer maddede anlatacağım.

Sunucu sahipleri/temsilcileri için:
Sunucu Adı:
Kendi adınız:
Yaşınız:
İletişim Adresiniz:
Düşünceleriniz nedir:

Takım Sahipleri için:
Takım Adı:
Kendi adınız:
Takım Türü nedir: (Kodlama/Mimari/Diğer)
İletişim Adresiniz:
Üye sayınız:
Düşünceleriniz nedir:

Grupta Yetkili/Yönetici olmak için:
Adınız:
İstediğiniz Yetki:
Neden Biz:
Organize etme yeteneğiniz: (Yüzde Kaç)

Bunları bana ÖZEL MESAJ ile atarsanız sevinirim.

Grubumuzun Linki: NovA Group
Sitemizin Linki: Çok Yakında!
1 Dakikanızı ayırırsanız teşekkür ederim.
Konu düzeni yardımı için @aLoneWarrior a teşekkür ederim.

Ekstra etiketler: @EmirYLMZ @TheDelta @KansızKurt @IrfanMW @CrewPung @SkripTR @DjuitieTR @DenizYvz @KanakanTR @SedatBrk</> @smt287

@MrPumpkin Bir Grubu sadece yardım için toplaman biraz saçma geldi bana göre mesela ben takım kurar Türkiye çapında işler yapardım

Bence Yaptığın iş Fena Değil Kendi Team'ım olmasa Belki Gelirdim ama Ztn Dediğin Herşeye Sahibim ama eğer bir grup kuruyorsan ve bu grubu yönetecek isen yeterli bir bütcen olmalı. o grupta olan herkez senin verdiğin görevleri yerine getirmeli ve güven olmalı . Benim Teamımda Bile Benle Beraber 2 Kişiyiz ve Birbirimize Güveniyoruz ama sen diyorsunki 5 den fazla kişi gelsin eğer böyle birşey yapacaksan kendini alıştırmalısın herkez görevini yapmalı herkez uyum içinde çalışmalı ben Kendi Teamımdan Öncelik 3-4 Tane Team a Katıldım ve Hepside Hüsrana Uğradı ve Kimsie Kimseye Güvenmediği için bir süre sonra dağıldı eğer bunlara dikkat edersen bence herkezden iyi bir team kurabilirsin sadece minecraft için değil başka konular üzerindende gidebilirsin

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl