Ücretsiz Nötr | Birbirinden Kaliteli Haritalar | Göz Atmazsan Hata Edebilirsin. (Lobi Haritası & Çakma Lobi)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Melih Semih

Birisi mi Spawnlandı?
Elmaslar
31
Minecraft
Scarte
X
McScarte

Discord:

Scarte#9727

Selamlar değerli forum üyeleri.

Nötr satış ekibindeki mimar takım arkadaşlarım ile sizlere ücretsiz bir "Çakma Lobi" haritası veriyoruz. Ücretsiz harita projelerimizi paylaşmaya devam edeceğiz. İstediğiniz harita türleri var ise aşağıda yorumlarda belirtmeniz bize yeterli olacaktır. Yapacağımız haritaların sizin istediğiniz türden harita olmasını istiyorsanız bize destek olabilirsiniz :)

Biraz uzun tuttum, şimdi konumuza geçiş yapalım.
=========================================================================================
fakelobby2.png

fakelobby3.png

fakelobby1.png

fakelobby.png

?-?-?-?-?-?-?-?-?-?-?-?-=-?-?-?-?-?-?-?-?-?-?-?-?-?
Build By: @XLinter ,@Melih Semih , @XLesster, @Merlines .
Render By: @Rabotics .
?-?-?-?-?-?-?-?-?-?-?-?-=-?-?-?-?-?-?-?-?-?-?-?-?-?

Beğeneceğinizi umuyoruz... "Team Elysion" bizim kendi şahsi mimari takımımızın ismidir.

Değerli ziyaretçimiz, içeriği görebilmek için şimdi giriş yapın veya kayıt olun.

Değerli ziyaretçimiz, içeriği görebilmek için şimdi giriş yapın veya kayıt olun.

Son düzenleme:
Uuu, çok iyi. Tebrik ederim, başarılar

Konunuzda dosyaların VirusTotal adresi bulunması zorunludur, 12 saat içerisinde eklenmediği takdirde konunuz arşive taşınacaktır.

Konunuzda dosyaların VirusTotal adresi bulunması zorunludur, 12 saat içerisinde eklenmediği takdirde konunuz arşive taşınacaktır.
Virüs total'le gerek yok o kadar yazdık oraya,
Ve moderatör arkadaşlar uyarı vermeye gelecektir harita .schmatic olarak verilmiştir. Virüs olma ihtimali yoktur. Kolay gelsin.

Virüs total'le gerek yok o kadar yazdık oraya,
Ve moderatör arkadaşlar uyarı vermeye gelecektir harita .schmatic olarak verilmiştir. Virüs olma ihtimali yoktur. Kolay gelsin.
Kurallar gereği eklenmesi gerekiyor anlayışla karşılamanızı bekliyorum.

Kurallar gereği eklenmesi gerekiyor anlayışla karşılamanızı bekliyorum.
Ben mi anlatamıyorum bilmiyorum dosya içinde veya bir zip içerisinde değil. Direk olarak schmatic olarak verildi. Minecraftın verdiği şeyede verdiği dosyaya virüs var demezsin reis

Başarılı ve Şık bir tasarım olmuş :melek:

Ben mi anlatamıyorum bilmiyorum dosya içinde veya bir zip içerisinde değil. Direk olarak schmatic olarak verildi. Minecraftın verdiği şeyede verdiği dosyaya virüs var demezsin reis
Direkt schem olarak verilmesi bir anlam taşımıyor. Virüs yüklenmek istenirse her şekilde yüklenir. Bir ara çok moda olan png virüslerini hatırlatmakta fayda var. Yanlış anlamayın dosyanızda virüs var! demiyorum. Ancak böyle olaylar yaşanıyorki yönetim virüs taramasını zorunlu hale getirmiş.

Yapılarınızı çok beğendim. elinize emeğinize sağlık :)

Virüs olduğuna dair bir itham da bulunmadım. Sadece forumda böyle bir kural var ben uyarımı yapıyorum dedim kuralı uygulayıp uygulamamak size kalmış.

Elinize, kolunuza, bacağınıza sağlık, güzel olmuş. ❤

Direkt schem olarak verilmesi bir anlam taşımıyor. Virüs yüklenmek istenirse her şekilde yüklenir. Bir ara çok moda olan png virüslerini hatırlatmakta fayda var. Yanlış anlamayın dosyanızda virüs var! demiyorum. Ancak böyle olaylar yaşanıyorki yönetim virüs taramasını zorunlu hale getirmiş.
Özel Bakar mısınız Teşekkürler

Ücretsiz mi? Sanırsam devrim niteliğinde bir proje geliyor ki şahsen haritayı da çok beğendim. Emeği geçen herkesin eline ve emeğine sağlık ;)

Gerekli virüs taramalarından geçirilmiştir , herhangi bir virüse rastlanılmadı.

Bu haritayı bir sunucudaki haritaya benzetiyorum ama hatırlayamadım. Ama güzel olmuş başarılar dilerim.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl