Cylonce#4109
command /kitap:
trigger:
set {_kitap} to a new book
set {_satir} to a new text component with "%nl% &6&lSELAM MC-TR!%nl% %nl%Adınız: &7%player% %nl%Forum: &7www.mc-tr.com %nl% %nl%Konu: &7Plugin Yardım & Destek %nl%Isteyen: ErdemYLM"
add text component {_satir} to book {_kitap}
open book {_kitap} to player
on join:
execute player command "kitap"
Öncelikle Teşekkürler Peki Bunu Servera Girince Direk Karşında Yani Giriş Yaptıktan Sonra Bu Kitabın Otomatik Karşıma Çıkmasını İstiyorum Nasıl Yapılabilir?@beeboy07 'a aittirKod:command /kitap: trigger: set {_kitap} to a new book set {_satir} to a new text component with "%nl% &6&lSELAM MC-TR!%nl% %nl%Adınız: &7%player% %nl%Forum: &7www.mc-tr.com %nl% %nl%Konu: &7Plugin Yardım & Destek %nl%Isteyen: ErdemYLM" add text component {_satir} to book {_kitap} open book {_kitap} to player on join: execute player command "kitap"
, buradan daha detaylı bilgi alabilirsin.Değerli ziyaretçimiz, içeriği görebilmek için şimdi giriş yapın veya kayıt olun.
Skript Çalışmadı /kitap yazdım lakin herhangi bir tepki yokKod:on join: execute player command "kitap"
Skript'de var zaten. Olmazsa belirtin.
Cylonce#4109
Hiç Bir tepki Yok Yani anlamadım açıkcası skripti yükledim ama komudunu kullandığımda hiçbir tepki olmadıSkriptde ki hata nedir?
Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!