NotePad++ Turkce Karakter sorunu Acill

esgeresgerov2005

Bir Kömür Göründü Kaptanım!
Elmaslar
12
Minecraft
FearLessPvP

Discord:

xFearLess#8381

Herkeze Merhaba foto attim rica etsem bu sorunun cozumunu bilen varsa yaza bilirmi mesela ben ora Arena Bulunmadı yazmak istiyom yaziyorum save edib sw e reload atinca yeniden dosyaya bakiyorum ve bu hatayi aliyom yardim edin

Ekli dosyalar

• Capture.PNG
    Capture.PNG
    1 KB · Görüntüleme: 326
Kodlama bölümünden UTF-8 Olarak Kodla'yı seçin.

daha sonra

-Dfile.encoding=UTF-8 bu yazıyı ekleyin.

örneğin

başlat.bat

Kod:
java -Xmx1G -Xms1G -Dfile.encoding=UTF-8 -jar Spigot.jar
PAUSE

Fakat onlari duzelttikden sonra sorun kalmayacaktir onları şimdilik düzeltin ya da isterseniz duzeltmeyin olmaz ise duzeltirsiniz.

Kodlama bölümünden UTF-8 Olarak Kodla'yı seçin.B
BUNU ANLADIMDA DIGERINI DEGIL
-Dfile.encoding=UTF-8 bu yazıyı ekleyin.
Bunu Nereye Ekliyim?

Notepad++ dan utf 8 i ayarlayın sorununuz çözülecektir

Notepad++ dan utf 8 i ayarlayın sorununuz çözülecektir

Katılmıyorum. batihostun vds 'sini daha önce kullandım utf-8 kullandım lakin sorun çözülmedi verdiğim kod ile vds'den yapıyor ise işlemlerini rahat çözecektir. %100 ihtimal de veriyorum.

verdigin kodu nereye yazicam onu solermisin spigot pl paketi kuryom

kendi bilgisayarimdan kurdum

Bilgisayarınızdan kurduğunuz sunucuyu craftbukkit google'a yazarsanız ordan spigot veya bukkit olarak sunucu sürümünü ne istiyorsanız indirin daha sonra bir metin belgesi açın içine bu kodu yazın ve sonunu .bat yaparak farklı kaydedin. daha sonra ise çalıştırın.

Kod:
java -Xmx1G -Xms1G -Dfile.encoding=UTF-8 -jar Spigot.jar
PAUSE

Tessekkurler Ise Yaradi Konu Kilit

mesajımı en iyi cevap olarak seçerseniz sevinirim birde konuyu çözüldü yaparsanız.
aga sorun çözüldüde ama oyuna girince oyunda mesela türkce karakterler ? olarak gozuüküyor bunun çözümü varmı,

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl