xCrawet
Demir Cevheri Gibiyim
- Elmaslar
- 65
- Minecraft
- iCannK
Discord:
iCannK#7690
iCannK#7690
☆ Can#8830
iCannK#7690
Öncekinde olmuyordu güncelledikten sonra böyle oldu.Normal bi şey zaten bu
☆ Can#8830
Rl atıgın da dize hatası veriyorÖncekinde olmuyordu güncelledikten sonra böyle oldu.
Merhaba bu notepad++ güncellenmesi ile gelen bir sistem, sunucu veya başka bir uygulama üzerinden dosya üzerinde değişiklik yapıldıysa bunu size uygulama bildirir bunun asıl sebebi yanlışlıkla veya bilerek dosya üzerinde yaptığınız değikliği kayıp etmemeniz içindir eğer istemiyorsanız notpad++ eski sürümlerini kullana bilirsiniz fakat uygulamayı her açışınızda güncellenme bildirimini gönerecektir ve bence bu çok rahatsız edici ayrıca uyuzda yapa biliyor insanı.Arkadaşlar merhaba ben notepad++ kullanıyorum en son güncelledim ve oyunda reload çektip geri döndüğümde sürekli Ekli dosyayı görüntüle 106371
Bu ekran geliyor ve sinir oluyorum, bunu nasıl düzeltebilirim?
Güncellemeden önce böyle bir şey yoktu.
iCannK#7690
Teşekkürler anladım.Merhaba bu notepad++ güncellenmesi ile gelen bir sistem, sunucu veya başka bir uygulama üzerinden dosya üzerinde değişiklik yapıldıysa bunu size uygulama bildirir bunun asıl sebebi yanlışlıkla veya bilerek dosya üzerinde yaptığınız değikliği kayıp etmemeniz içindir eğer istemiyorsanız notpad++ eski sürümlerini kullana bilirsiniz fakat uygulamayı her açışınızda güncellenme bildirimini gönerecektir ve bence bu çok rahatsız edici ayrıca uyuzda yapa biliyor insanı.
Umarım anlata bilmişimdir
Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!