NOTA-MC SUNUCU LOGOSU

Emirhan GÜR

KACAK OYUNCU | play.kacakoyuncu.com
Elmaslar
75
Minecraft
iEmirhanGur

Discord:

emirhangur#9572

Görüşlerinizi yorum olarak bekliyorum.
NotaMC-LOGO-1_optimized.png

Açık sözlü olmam gerekirse sunucu logo tasarımını fazlasıyla beğendim ki emeği geçen herkesin ellerine, çabasına ve emeğine sağlık :)) <3

Açık sözlü olmam gerekirse sunucu logo tasarımını fazlasıyla beğendim ki emeği geçen herkesin ellerine, çabasına ve emeğine sağlık :)) <3
Görüşün için teşekkürler kendimi daha fazla geliştirmeye çalışıyorum.

Piyasa mı gelişiyor anlamadım önüne gelen logo yapmaya başladı :D güzel olmuş ama font pek iyi olmamış ve renk'de öyle ama genel olarak güzel

Logo güzel ama küçülünce detaylar pek belirgin olmayacak bu haliyle mükkemel

Piyasa mı gelişiyor anlamadım önüne gelen logo yapmaya başladı :D güzel olmuş ama font pek iyi olmamış ve renk'de öyle ama genel olarak güzel
Piyasanın geliştiğinden değil bu tarz logoları yapması kolaylaştı gibi. Fark etmiyor musun tip hep aynı :D Sanırım paket olarak indirilip yapılıyor bunlar. Asıl marifet çizimde, fakat bu forumda -piyasada- bunu yapabilen yok sanırsam.

Piyasanın geliştiğinden değil bu tarz logoları yapması kolaylaştı gibi. Fark etmiyor musun tip hep aynı :D Sanırım paket olarak indirilip yapılıyor bunlar. Asıl marifet çizimde, fakat bu forumda -piyasada- bunu yapabilen yok sanırsam.
Olsun sonuçta gene yeni sunucular açılmaya falan başlandı anarşi v.b gibi paket olarak yapılsa bile bu bir devrim sonuçta :D

Ben logoyu çok beğendim, güzel bir çalışma olmuş.

Logo güzel ama küçülünce detaylar pek belirgin olmayacak bu haliyle mükkemel
Değerli yorumun için çok teşekkürler.
Reis banada böyle bi logo lazım parayla yapıyor musun
Discord üzerinden bana ulaşırsanız konuşabiliriz. Emirhan#9642
Değerli yorumun için teşekkürler.
Olsun sonuçta gene yeni sunucular açılmaya falan başlandı anarşi v.b gibi paket olarak yapılsa bile bu bir devrim sonuçta :D
Değerli yorumun için teşekkürler.
Ben logoyu çok beğendim, güzel bir çalışma olmuş.
Değerli yorumun için çok teşekkürler. Beğenmene sevindim

Son düzenleme:
Font ve Rengi beğenemedim.​

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl