Nostalji Zamanı!

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan OFEZA
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Görüntüleme 2.325
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

OFEZA

MÜSLÜMAN
Yasaklandı
Elmaslar
1.984
Minecraft
byfatih

Discord:

ofez #6281

Arkadaşlar çok eskiden oynadığınız oyunları yorumlar kısmına bekliyorum.
Ben başlangıcı yapıyorum.
:]

20799421_2027276330833795_3417848640094784191_n.jpg 20729576_1361534297235634_7412184531767435138_n.jpg 20800081_697060113833026_2197222545719155130_n.jpg 20799011_508094646202657_7296919891015559108_n.jpg

Bunlardan bazılarını hatırlayanlar varsa bi parmak kaldırsın alta bekliyorum.​

İki Yıl Önce Hep facebook oyunları oynardım :)
Drogon City

BAB4QD.jpg

Bi adamın kafasında testere maskesi vardı elinde testereyle milleti kesiyodu üst kata çıkınca silahı felan oluyodu
Sonra bide benten oyunu vardı onu oynardım
Mario oynardım
Bitane gocart oyunu vardı onu oynardım
NFS underground 2 oynardım
Sonic Flash miydi ne öyle bi şey vardı hıp hızlı bi kirpi vardı
Bomb Jack oynardım
Değerli ziyaretçimiz, içeriği görebilmek için şimdi giriş yapın veya kayıt olun.

ooo nfsyi unuttum nfs carbon underground hepsini oynardım efsanevi oyundu ama

Bi adamın kafasında testere maskesi vardı elinde testereyle milleti kesiyodu üst kata çıkınca silahı felan oluyodu
Sonra bide benten oyunu vardı onu oynardım
Mario oynardım
Bitane gocart oyunu vardı onu oynardım
NFS underground 2 oynardım
Sonic Flash miydi ne öyle bi şey vardı hıp hızlı bi kirpi vardı
Bomb Jack oynardım
Değerli ziyaretçimiz, içeriği görebilmek için şimdi giriş yapın veya kayıt olun.
Çok geriden geldin be dediğin tüm oyunları oynadım. Nostalji kokuyo buralar...

He bitane daha vardı ondada bi tane ordu yapıyodun büyücüler devler felan oluyodu hep onu oynardım
Sonra bi tane adaya düşüyoduk sonra çağ atlatıyoduk felan uzaya çıkıyoduk jojuk felan yapıyoduk
Sonra bitane korsan oyunu vardı 2-3 velet vs korsanlar birbirlerine bişeyler atıyodu

He bitane daha vardı ondada bi tane ordu yapıyodun büyücüler devler felan oluyodu hep onu oynardım
Sonra bi tane adaya düşüyoduk sonra çağ atlatıyoduk felan uzaya çıkıyoduk jojuk felan yapıyoduk
Sonra bitane korsan oyunu vardı 2-3 velet vs korsanlar birbirlerine bişeyler atıyodu
Eğer bulursan resim koyda daha açıklayıcı olabilir.

Ateş ve Su yu kuzenimle kaç kez bitirdik hatırlamıyorum hemde tüm sürümlerini

SimCity'i bilmeyen yaşamasın daha iyi
Birde Half-Life çok eskilerde oynardık

9610.jpg

Bileniniz çok az dır belki ama bunuda buraya koymak istedim en son 2010 yılında girmişim baya severdim bu oyunu 7 sene geçmiş üstünden çok duygulandım. :]
Adsız.png

Alın size eskiden oynadığım başka oyunlar

Oyun Skordakilerin hepsi eski :D

Alın size eskiden oynadığım başka oyunlar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl