Tanıtım NoSpawner | Spawnerları tüm dünyalardan silin.

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan portlek
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Görüntüleme 4.901
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Peki bi sorum olcak yeni oluşan chunklardan silicekmi otomatik ve oyuncuların kendi spawnerları gidermi ?

Peki bi sorum olcak yeni oluşan chunklardan silicekmi otomatik ve oyuncuların kendi spawnerları gidermi ?
Evet gider. Adı üstünde spawner yokedici. Genelde netherda blaze spawnerleri yok etmek için kullanılıyor.

Birisi neden tüm spawnerları silmek ister bilemedim ama gerekirse işe yarayacak bir eklenti.

Survival sunucu sahiplerinin gerçekten işine yarayabileceği hoş ve güzel bir eklenti olmuş, ellerine sağlık. Başarılar dilerim <3

Güzel bir eklentiye benziyor çogu kişinin işine yarayacağını düşünüyorum ellerinize sağlık.

reis ben indirdim tacospigot kullanıyorum işe yararmı

Vallahi hayatımda pek bir işe yaramaz bu şey fakat bizim arkadaş tam böyle bir şey istiyordu :/ Her neyse bunun algoritması nasıl? Yormaz mı sunucuyu?

Vallahi hayatımda pek bir işe yaramaz bu şey fakat bizim arkadaş tam böyle bir şey istiyordu :/ Her neyse bunun algoritması nasıl? Yormaz mı sunucuyu?
yorma ihtimali var, baştan savma yaptım o yüzden çok iyi değil birisi için yapmıştım ücretsiz, o yüzden pek özen göstermedim, kullanmanızı önermem xd ama yine bi test edin tabii

yorma ihtimali var, baştan savma yaptım o yüzden çok iyi değil birisi için yapmıştım ücretsiz, o yüzden pek özen göstermedim, kullanmanızı önermem xd ama yine bi test edin tabii

Vallahi ben de bir ara bunun gibi bir şey yapayım dedim sunucu ölmüştü. Olsun belki çalışmıştır denerim. Eyvallah paylaştığın için :D

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl