Tanıtım NoSpawner | Spawnerları tüm dünyalardan silin.

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan portlek
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Görüntüleme 4.901
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

portlek

Zombi Geldi, Beni Yedi
Elmaslar
197
Minecraft
poturtek

Discord:

portlek#5502

NoSpawner

Oldukça basit ve kullanışlı bir dünyalardan belirlenen blockları silme eklentisidir.

Kullanımı

/removeblock <block> [world] > Tek başına kullanıldığında tüm dünyalarda ki seçilen block'u siler, dünya ismi girdiğinizde yalnızca o dünyada ki seçilen blok'u siler.

İndir

Değerli ziyaretçimiz, içeriği görebilmek için şimdi giriş yapın veya kayıt olun.

Son düzenleme:
Başarılı ufak ve adının işini yapan bir eklenti. Kodu konuya eklemen ekstra iyi olmuş, indirmeden sadece kod üzerinden yorum yapacağım.

Objects.requireNonNull(getCommand("spawnersilici")).setExecutor(this);

Bu kısımda PluginCommand#setExecutor yapmana gerek yok diye biliyorum çünkü JavaPlugin#onCommand'ı override ediyorsun, CommandExecutor#onCommand'ı etmediğin için bir işlevi yok diye biliyorum, komut plugin.yml de var ise zaten on command çağrılıyor diye biliyorum.

Class'ı final yapman dikkatimi çekti hızlı kodlanan basit bir eklenti fakat yine de bu tür şeylere dikkat ediyorsun bende extendlenmemesi gereken classları her zaman final yaparım.

Block#breakNaturally kullanmışsın, bu bloğu yere düşürüyor mu bilmiyorum fakat yine de remove veya settype air yapman daha iyi olmaz mıydı? For loopları yerine streamleri ve forEach kullanman garibime gitti, o konuda bir problem yok ama yine de daha common bir methoda aktarman tavsiyem bir çok yerde ayrı ayrı stream kodlarını tekrarlamışsın silmek için, onu tek bir methoda aktarman daha iyi olur gibi.

Tavsiyelerim bu kadar, eklentiyi beğendim ufak başarılı adının görevini yapan bir eklenti olmuş forumda da bununla alakalı bir iki konu görmüştüm işlerine yarayacaktır.

Başarılı ufak ve adının işini yapan bir eklenti. Kodu konuya eklemen ekstra iyi olmuş, indirmeden sadece kod üzerinden yorum yapacağım.

Objects.requireNonNull(getCommand("spawnersilici")).setExecutor(this);

Bu kısımda PluginCommand#setExecutor yapmana gerek yok diye biliyorum çünkü JavaPlugin#onCommand'ı override ediyorsun, CommandExecutor#onCommand'ı etmediğin için bir işlevi yok diye biliyorum, komut plugin.yml de var ise zaten on command çağrılıyor diye biliyorum.

Class'ı final yapman dikkatimi çekti hızlı kodlanan basit bir eklenti fakat yine de bu tür şeylere dikkat ediyorsun bende extendlenmemesi gereken classları her zaman final yaparım.

Block#breakNaturally kullanmışsın, bu bloğu yere düşürüyor mu bilmiyorum fakat yine de remove veya settype air yapman daha iyi olmaz mıydı? For loopları yerine streamleri ve forEach kullanman garibime gitti, o konuda bir problem yok ama yine de daha common bir methoda aktarman tavsiyem bir çok yerde ayrı ayrı stream kodlarını tekrarlamışsın silmek için, onu tek bir methoda aktarman daha iyi olur gibi.

Tavsiyelerim bu kadar, eklentiyi beğendim ufak başarılı adının görevini yapan bir eklenti olmuş forumda da bununla alakalı bir iki konu görmüştüm işlerine yarayacaktır.
Eleştirilerin ve tavsiyelerin için teşekkürler. Main class içine onCommand hiç yazmamıştım o yüzden setExecutor şart mı değil mi emin değildim bende ekledim direk. remove ve ya set AIR olayını denedim ancak bazen silmiyordu o yüzden direk breakNaturally koydum, ki içini boş bıraktım methodun ki sanki biri onu item olmadan elle kırmış gibi olsun diye, eğer breaknaturally methdonun için tahta kazma gibi kazma türünde itemStack eklersen o zaman item çıkıyor.

Peki bi sorum olcak yeni oluşan chunklardan silicekmi otomatik ve oyuncuların kendi spawnerları gidermi ?

Peki bi sorum olcak yeni oluşan chunklardan silicekmi otomatik ve oyuncuların kendi spawnerları gidermi ?

Adından da anlaşıldığı üzere tüm spawnerlar gider, yeni oluşan chunklarda yüklendiğinde ChunkLoadEvent'i çağırdığı için onlarda da çalışacaktır.

Adından da anlaşıldığı üzere tüm spawnerlar gider, yeni oluşan chunklarda yüklendiğinde ChunkLoadEvent'i çağırdığı için onlarda da çalışacaktır.
oww teşekkürler kullanacağım :)

Geçtiğimiz günlerde bir forum üyesi bütün yaratıcıları silmek istiyordu. Bu isteğin üzerine böyle bir şey yapmanız gerçekten muazzam olmuş.

eklenti spigota taşındı ve kodlar github a taşındı.

eklenti güncellendi.

komut;
removeblock <block-ismi> [dünya-ismi]
şeklinde güncellendi.

world guard desteği geldi(wg li alanlar kırılamıyor)
config düzenlendi.
daha fazlası spigot sayfasında.

eklentiye, oyuncuların koyduğu blockların silinmemesi için ayar eklenti.

buradan commit etmek bence gereksiz.

github'dan paylaşıp commit atsanız yararınıza olur.

eklentiye gelince, bir çok arkadaşın işine yarar.

spigot yml
nerf-spawner-mobs
Orjinali: false
Optimizeli hali: true

spigot yml
nerf-spawner-mobs
Orjinali: false
Optimizeli hali: true
bu eklenti spawner bloğunu tamamen kaldırmaktadır, dediğiniz ayar sadece nerf yani spawnerdan mob çıkmasını azaltma oluyor bloğu kırmıyor.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl