devastro
Texider
Merhaba, anticheat'inizin teki mutlaka engeller çok büyük ihtimal uyuşmazsızlık var skript anticheati silip matrix free kullanabilirsiniz veya diğer anticheatinize detaylı config yapabilirsiniz o zaman no slow tekrardan checklenebilir.Öncelikle Merhaba Sunucumda Olan Vulcan - Grim ve 1 tane Skript hile koruması var.
Sorunum Bunlardan Biri Bile NoSlow'u Engellemiyor Arkadaşımla Denemedim Arkadaşım Ağdan Yağ Gibi Aktı
Ve Hile Korumalarımın Biri Bile Uyarı Vermedi.
Buna Bi Çözüm Bulabilecek Varsa Güzel Olur. İyi Günler.
Texider
Çok anticheat hilenin önüne geçmez daha çok hileye yol açar. 1 AntiCheat ve düzgün konfigurasyon ile checkleri düzgün yapa bilirsiniz. İllahi çoklu anticheat kullanacağım diyorsanız uyumlu anticheat kullanabilirsiniz. Vulcan + grim gibi vs vsÖncelikle Merhaba Sunucumda Olan Vulcan - Grim ve 1 tane Skript hile koruması var.
Sorunum Bunlardan Biri Bile NoSlow'u Engellemiyor Arkadaşımla Denemedim Arkadaşım Ağdan Yağ Gibi Aktı
swoxyi
Merhaba!Öncelikle Merhaba Sunucumda Olan Vulcan - Grim ve 1 tane Skript hile koruması var.
Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!