Çözüldü NoSlowA Engelleme

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan MicoXD
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Görüntüleme 636
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

MicoXD

Odunlara Vur Vur Vur!
Elmaslar
3
Minecraft
MicoXD53

Discord:

M!raç#0232

Öncelikle Merhaba Sunucumda Olan Vulcan - Grim ve 1 tane Skript hile koruması var.
Sorunum Bunlardan Biri Bile NoSlow'u Engellemiyor Arkadaşımla Denemedim Arkadaşım Ağdan Yağ Gibi Aktı
Ve Hile Korumalarımın Biri Bile Uyarı Vermedi.
Buna Bi Çözüm Bulabilecek Varsa Güzel Olur. İyi Günler.

Merhaba,

Hile koruma eklentilerini kurmak maalesef tek başına yeterli olamayabiliyor.

Tahmin de bulunacağım eğer hile koruma eklentinizin spesifik olarak belirttiğiniz hileye karşı bir koruma ayarı yoksa yapımcısına danışabilirsiniz.

Eğer var ise ve algılamıyorsa konfigürasyonunu yapamamışsınızdır. Tavsiyem Google'da araştırıp söz konusu hile koruma eklentinizin konfigürasyon yapılandırmalarına bakmanız.

Uzun lafın kısası, daha çok verim almak için hile koruma eklentinizden konfigürasyonunu iyi yapılandırmak gerekli.

Vulcan NoSlow hilesini engelliyor config kısmından açtığınıza emin olun denediğiniz kişilerde op veya bypass türevi şeyler sağladıysanız kaldırmayı unutmayın bunlara rağmen hala sonuç alamıyorsanız Vulcan discorduna girip talep oluşturun hızlıca geri döneceklerdir.

Öncelikle Merhaba Sunucumda Olan Vulcan - Grim ve 1 tane Skript hile koruması var.
Sorunum Bunlardan Biri Bile NoSlow'u Engellemiyor Arkadaşımla Denemedim Arkadaşım Ağdan Yağ Gibi Aktı
Merhaba, anticheat'inizin teki mutlaka engeller çok büyük ihtimal uyuşmazsızlık var skript anticheati silip matrix free kullanabilirsiniz veya diğer anticheatinize detaylı config yapabilirsiniz o zaman no slow tekrardan checklenebilir.

Çok anticheat hilenin önüne geçmez daha çok hileye yol açar. 1 AntiCheat ve düzgün konfigurasyon ile checkleri düzgün yapa bilirsiniz. İllahi çoklu anticheat kullanacağım diyorsanız uyumlu anticheat kullanabilirsiniz. Vulcan + grim gibi vs vs

Merhaba!
Değerli ziyaretçimiz, içeriği görebilmek için şimdi giriş yapın veya kayıt olun.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl