NorvanSurvival Krallık Savaşları Başladı! 1.8.X AKTİF!

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan NorvanTR
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Görüntüleme 4.390
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Yapılar güzel ancak int den alıntılar alıntı yapılmasaydı daha iyi olabilirdi. Yolunuz açık olsun.

Sunucu kapalı siz nasıl girdiniz ?

Abi sunucu çok güzel olmuş eline sağlık güzel kardeşim.

Bence 7 GB Belleğe Bu Kadar Kişi Vermen Bi Tuhaf Ve Build Biraz Kötü İstersen Benden Destek Alabilirsin Ben Sunucunun Builder'i Olabilirim.

Sunucu Güzel :) senden de bu beklenirdi zaten Ahmet. Önerilerim , Taş kazınca Norvan Parçası çıkması saçma olmuş onun çıkmasını Madenleri kırarken çıkmasını sağlarsan daha hoş olur bence :) claim alanını biraz büyüt, Bir alan adı al iyisinden önerim GoDady Bir hosting al' site al ve oraya SSL al Ödemeleri Güvenli bir şekilde yapıp satın alsınlar, Hosting önerim :
Değerli ziyaretçimiz, içeriği görebilmek için şimdi giriş yapın veya kayıt olun.
Sunucun Başarılı Gelişmen dileğiyle. I Hope !

Başarılı sunucu ancak buildlerinizi gösterdiğiniz kısımda çok boşluklar var doldurursanız ilgi çekici ve güzel gözükebilir.

GAYET GUZEL SW [ENDERBEY]

Bence 7 GB Belleğe Bu Kadar Kişi Vermen Bi Tuhaf Ve Build Biraz Kötü İstersen Benden Destek Alabilirsin Ben Sunucunun Builder'i Olabilirim.
Abi slot sayısı galiba sınırsız.

Saol dostum.

Abi slot sayısı galiba sınırsız.
Evet slot sınırsız.[DOUBLEPOST=1516431070,1516429557][/DOUBLEPOST]
[Güncellemeler]
/inekler
RnJapa.png

Ygv18j.png

Spawn değişmesi lazım

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl