Çok Teşekkürederim benim gözümü yaktı ama biraz güzel görünsün diye yapmıştım. Beceremedim.Foroğraflar göz acıtıyor normal hali olmasını tavsiye ederim.Başarılarınızın devamını dilerim.
Çok teşekkürederim. @Gesurft geliştirmeye devam ediyoruz.Konu tasarımına hayran kaldım.
Sunucu bir Survival için gayet hoş, güzel.
Başarıların devamını dilerim. :öp:
İnternet bağlantınızda sıkıntı var sanırım.Hiç sunucu resmi yokmu ?[DOUBLEPOST=1501442107,1501442047][/DOUBLEPOST]pardon , sonradan yüklendiler
Bildirim geldi sunucudan , binlerce TL harcandı sanırım :Dİnternet bağlantınızda sıkıntı var sanırım.
Evet biraz masraft yaptık :)[DOUBLEPOST=1501499039,1501499004][/DOUBLEPOST]Bildirim geldi sunucudan , binlerce TL harcandı sanırım :D
Güzel sunucu gibi gözüküyor..
Survival sunucusunda ne gibi yenilikler bekliyosun. Önerin nedir?[DOUBLEPOST=1501499099][/DOUBLEPOST]Abi sunucu da yenilik yok biraz geliştir.
Pluginer alımı olmiyacak. Çünkü ekip ile yapılmakta.Merhaba Başarılı Sunucu Bazı Sorularım Olacak Mesela Pluginer Alımınızı Neye Göre Yaptınız
- KadirCan
İyi Forumlar Dilerim...
Peki.[DOUBLEPOST=1501507367,1501504651][/DOUBLEPOST]Anahtar takası +Spawner takası + rapor sistemi eklenmiştir .Özele gelebilirmirmisin ?
Saolun.Yeni eklentiler geldi.Başarılar
Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!