NorthCraft | OPSkyblock | 1.8x & 1.12x | 8GB RAM | Jackpot | Bar | 40TL Inınal Odul | 25.08.2019 15.00 AÇILIŞ 16.00 EVENT | NorthCraft.keyubu.com

xKayaBeyy

Odunlara Vur Vur Vur!
Elmaslar
13
Minecraft
YOK

Discord:

SonKayaTR

asinpw-tasarim9.png
asinpw-tasarim8.png
asinpw-tasarim7.png

Son düzenleme:
Mapler Geliştirilmeli.
Sistemler geliştirilemli.
Başarılar 7/10

Yine bir klasik sistem sunucusu. Haritalarınız size aitse çok güzel olmuş ama sistemler geliştirilmeli.

Bazı haritalar güzel bazıları geliştirilmesi gerek. Onun dışında başarılar dilerim

Spawni cok sevdim, sistemler az daha cok eklenmeli, konu tasarimi fena degil, 10/8

Bildiğimiz sunuculardan çok fazla farkını göremedim. Açıkçası konu tasarımı kötüde değil iyide değil. Geliştirilebilirse çok daha hoş olur :)

Konu tasarımı hoşuma gitti. Sistemler gelişebilir. Mapler orta. Başarılar.

Başarılar spawn'ı çok sevdim bende ;)

Mapler Geliştirilmeli.
Sistemler geliştirilemli.
Başarılar 7/10
Teşekkürler <3
Yine bir klasik sistem sunucusu. Haritalarınız size aitse çok güzel olmuş ama sistemler geliştirilmeli.
Teşekkürler <3
Bazı haritalar güzel bazıları geliştirilmesi gerek. Onun dışında başarılar dilerim
Teşekkürler <3
Başarılar spawn'ı çok sevdim bende ;)
Eyvallah Abi Bende Seni Çok Sevdim ;)

güzel ve farklı bir tasarım olmuş, fakat yosun mapi geliştirilmeli,başarılar. :)

Konu tasarımı güzel onun dışında map alıntı sanırım bi kaç sunucuda kullanıyor, sistemler klasik umarım istediğiniz yere gelirsiniz. Başarılar.

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl