NORMAL SKYBLOCK MU? EMEK SKYBLOCK MU?

Emek SkyBlock mu? Normal SkyBlock mu?

• Emek SkyBlock

• Normal SkyBlock

Sonuçlar yalnızca oylamadan sonra görülebilir.
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
online çeken sunucu zaten kaliteli sunucudur. 0 online olup kaliteli bir sunucu olduğunu iddia edebilir misin? ve kalitenin oyun ile ne ilgisi var anlayamadım. paket yapımcısı işinde iyiyse her oyundada kaliteli bir paket çıkarır
sen hiç craftrisenin özgün olduğunu gördün mü, veya sonoyuncunun? reklamı basan adam 300 onlineyi de görür. kaliteli sunucu reklamsız da görür.

online çeken sunucu zaten kaliteli sunucudur. 0 online olup kaliteli bir sunucu olduğunu iddia edebilir misin? ve kalitenin oyun ile ne ilgisi var anlayamadım. paket yapımcısı işinde iyiyse her oyundada kaliteli bir paket çıkarır
biraz güldürdün

ha birde, hala cevabımı alamadım.

sen hiç craftrisenin özgün olduğunu gördün mü, veya sonoyuncunun? reklamı basan adam 300 onlineyi de görür. kaliteli sunucu reklamsız da görür.
Yani SkyBlock daha kaliteli olur diyorsun. kaliteden kastın nedir? ikisi arasında nasıl bir kalite farkı olur

Yani SkyBlock daha kaliteli olur diyorsan. kaliteden kastın nedir? ikisi arasında nasıl bir kalite farkı olur
daha essentialsı düzgün ayarlayamayıp 30 online alan sunucu gördüm desem .d

daha essentialsı düzgün ayarlayamayıp 30 online alan sunucu gördüm desem .d
tamam işte bende onu diyorum :). Ben emek skyblock açsamda normal skyblock açsamda kaliteli bir paket çıkarırım. Oyun ile kalitenin ilişkisi ne?

tamam işte bende onu diyorum :). Ben emek skyblock açsamda normal skyblock açsamda kaliteli bir paket çıkarırım. Oyun ile kalitenin ilişkisi ne?
oyuncu gözüyle bakmadan hazırlarsan optimizasyonu iyi bir paket bile iyidir .d

Sormak istediğim soru oyuncular daha çok hangi oyunu seviyor?

oyuncu gözüyle bakmadan hazırlarsan optimizasyonu iyi bir paket bile iyidir .d
yav ben yine alamıyorum sorumun cevabını? ben emek skyda yapsam normal skyda yapsam oyuncu gözüyle bakmaya çalışırım. Kalite, online fln değilde Kısacası hangi oyun daha çok seviliyor?

Emek Skyblock tercihimdir.

Bu sorduğunuz soru kişiden kişiye değişe bilir göreceli bir soru ama olsun güzel bir soru benim için her ikide olur ama ağırlıklı olarak op Skyblock daha baskın gelmekte

Bu sorduğunuz soru kişiden kişiye değişe bilir göreceli bir soru ama olsun güzel bir soru benim için her ikide olur ama ağırlıklı olarak op Skyblock daha baskın gelmekte
Şimdiki nesil emek pek sevmiyor çok zora gelemiyor. Ama çok op oluncada boku çıkıyor bence benimde aklıma normal skyblock geldi. Sanırım normal sky açacağım

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl