Bulundu NOOBLAND-ONLİNE Yurtdışı sunucusuna yetkili aramaktayız

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Motor Süren

Birisi mi Spawnlandı?
Elmaslar
4
Minecraft
rod890

Discord:

dahadegil

Merhabalar kısaca konuya gireceğim. Açacağım sunucu 2-3 gün uğraşılmış sunucu olmayacak emek verilmiş ve o emeğin karşılığını alabileceğimiz bir sunucu olacak. Sunucu hakkında konuşacak olursak:

Sunucu kısaca survival olacak ama hayatımızda görüp görebileceğimiz ve hayal edebileceğimiz sistemleri eklemeyi planlıyoruz başka sunuculardan farklı olacak. Piyasada 2-3 güne yapılmış sunucular gibi olmayacak. Sunucu 1.18.2 olacak ve Rusyada açılacaktır. özellikle bunu vurgulamak istiyorum ki herkese açık olsun. Çevirme kısmını ben kendim halledeceğim.

Aradığımız yetkililere gelirsek:
Genel olarak sunuculardan anlayan, nasıl açılır, nasıl yönetilir, bir sorun çıktığında nasıl çözülür, bu plugin ne işe yarar, olgun bir kişiliğe sahip (ortamımız arkadaş ortamıdır o kadar resmi değiliz kendinizi gergin hissetmeyeceksiniz), İngilizce bilmesi harikulade olur ilerideki projelerde sorun yaşamaz, discorda gelmesi, özelliklede mikrofonunun olması

BUILDER:
Sunucuda her işleri gören + olarak builder olan 1 kişi var ama 1 buildere daha ihtiyacımız var her teklife açığız

Discord: Sherlock#5773

DİKKATİNİZ İÇİN TEŞEKKÜRLER

Banada yazabilirsiniz

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl