[ NoMercyMC ] = [ 1.8.X Emek Faction ] = [ StoryMode - Turnuva - Meslek - Boss - Zindan - MiniGames]

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Sunucu kapatmak veya sıfırlamak oyuncuların emeklerine saygısızlıktır. Bir daha kapanmaması dileğiyle.
Yine oynayacağım, beklentilerim yüksek. Başarılar.

Sunucu kapatmak veya sıfırlamak oyuncuların emeklerine saygısızlıktır. Bir daha kapanmaması dileğiyle.
Yine oynayacağım, beklentilerim yüksek. Başarılar.

Konuyu okuduysanız görmüşsünüzdür biz kapatmadık kapanmasına tepki olarak açtık diyebilirim :) iyi oyunlar

Konuyu okuduysanız görmüşsünüzdür biz kapatmadık kapanmasına tepki olarak açtık diyebilirim :) iyi oyunlar
RedEye nerede? Birde sunucu galiba eskisi kapandı diye farklı biri tarafından açıldı doğru muyum?

RedEye nerede? Birde sunucu galiba eskisi kapandı diye farklı biri tarafından açıldı doğru muyum?

Evet Red_Eye kapattığı için eski oyuncular olarak biz açtık

Sunucu burdan gördüğüm kadarıyla güzel duruyor. En yakın zamanda göz atacağım, başarılar...

Konu tasarımı güzel ancak, haritaları pek beğenmedim haritalar güncellenirse güzel bir sunucu.

Keşke İlk açıldığından beri sunucuda olabilseydim ama olsun :) offff

Sunucu %100 Gelişir Konu Tasarımı ve Sunucu Çok Güzel Bence

Kopyalanabilir ip ile sitenizin adresini konunuzun alt kısmına koysaydınız keşke ama olsun güzel sunucuya benziyor başarılar.

Giremiyorum İnternet Sitesine Kayıt da Olamıyorum bu Yüzden Yardım Eder misiniz

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl