Çözüldü Nolur yardım edin minecraft sunucum için özel maden blokları kullanıcam ama bu maden bloklarını komutlarla koyamıyorum (itemsadder plugin)

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan naber1525
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Görüntüleme 548
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

naber1525

Fırında Isıttığım İlk Taş
Yasaklandı
Elmaslar
1
Minecraft
Naber1525
her türlü yola açığım tek istedim komutlarla bu özel custom blokları koymak komutlarla özel itemsadder bloklarını yerleştirsin yeter başka birşey istemiyorum (itemsadder orjinal)

Varsayılan komutlarda setblock tarzı bir şey yok muydu minecrafta?

Kullanımını ve komutu bilmiyorum sadece fikir vermek istedim bakarsın diye. Minecrafta /komut kordinat eşya-özellikleri tarzında bir komut olmalı diye hatırlıyorum. Eşya özelliklerine eşya id'sini filan yazmanız gerekebilir id diyorum ama custommodeldata demek istedim. O şekilde yerleştirebileceğinizi varsayıyorum.

Biraz havada bilgi vermiş olabilirim kusura bakmayın aklıma geleni söyledim. Belki fikir verir.

Varsayılan komutlarda setblock tarzı bir şey yok muydu minecrafta?

Kullanımını ve komutu bilmiyorum sadece fikir vermek istedim bakarsın diye. Minecrafta /komut kordinat eşya-özellikleri tarzında bir komut olmalı diye hatırlıyorum. Eşya özelliklerine eşya id'sini filan yazmanız gerekebilir id diyorum ama custommodeldata demek istedim. O şekilde yerleştirebileceğinizi varsayıyorum.

Biraz havada bilgi vermiş olabilirim kusura bakmayın aklıma geleni söyledim. Belki fikir verir.
bende öle birşey oldunu biliyorumda nasıl yapıldı bilmiyom

Merhaba, bahsettiğiniz doğal maden olayı şu iki eklenti ile yapılabilmektedir:

Değerli ziyaretçimiz, içeriği görebilmek için şimdi giriş yapın veya kayıt olun.

Değerli ziyaretçimiz, içeriği görebilmek için şimdi giriş yapın veya kayıt olun.

ücretsiz benzer eklenti:

iyi forumlar <3
doğal maden olayından haberim var onu istemiyorum belli bir yere yerleşirmek istiyorum bu kadar

bunun yolunu bulursam belli bir düzenek kurup belli bir süre zarfında yenilenmesini sağlıcam

doğal maden olayından haberim var onu istemiyorum belli bir yere yerleşirmek istiyorum bu kadar
Zaten itemadder ile elde ettiğiniz madenleri ia listde görebilirsiniz. eğer belirli bir yerde (faction / box pvp kasılma alanları gibi) istiyorsanız problem olmayacaktır. realmines eklentisi ile koyduğunuz bloğun istediğiniz yerde oluşmasını ve belli bir süre içersinde yenilenmesini sağlayabilirsiniz.

Başlığı neden mesaj yeri gibi kullanıyorsunuz? Lise'de edebiyat derslerinde uyuyor muydunuz?

Zaten itemadder ile elde ettiğiniz madenleri ia listde görebilirsiniz. eğer belirli bir yerde (faction / box pvp kasılma alanları gibi) istiyorsanız problem olmayacaktır. realmines eklentisi ile koyduğunuz bloğun istediğiniz yerde oluşmasını ve belli bir süre içersinde yenilenmesini sağlayabilirsiniz.
komutlar olarak biraz daha yönerge ver seniz şimdi bu istem eldeken paper yani kağıt yere koyuncu texture ile kaplanmış nota bloğu oluyor envanterimdeki kağıt olduğu için bunu kullanamıyom kafam çok karışık komutları söyleme şansınız

Bu eklenti ile yapabilirsin itemsadder desteği var. maden alanı belirliyosun ve içerisine eklediğin madeni senin belirlediğin sürede yeniliyor. ayrıca kırılan madenden neler düşeceğini kaç exp vereceğini fln herşeyi ayarlıyosun. detaylı incelersin.

Ücretli eklenti:

Ücretsiz olarakta bu eklenti ile yapabilirsin tıklayarak detaylı incelersin.

ücretsiz eklenti:

Bu eklenti ile yapabilirsin itemsadder desteği var. maden alanı belirliyosun ve içerisine eklediğin madeni senin belirlediğin sürede yeniliyor. ayrıca kırılan madenden neler düşeceğini kaç exp vereceğini fln herşeyi ayarlıyosun. detaylı incelersin.

Ücretli eklenti:

ücretsiz eklenti:
denicem paralı olanı satın alıcam çok ucuz zaten

Ücretli eklenti:

ücretsiz eklenti:
son ufacık bir soru spigot sadece paypal ile ödeme aldı için başka siteden baktım polymarttan baktım aynı eklenti bu dimi

sorun çözüldü konu kilit

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl