Nolur acil bakin

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

AvukatB3Y

Birisi mi Spawnlandı?
Elmaslar
1
oncelikle selamun aleykum simdi benim dun bilgisayarim sebebsizce 4 kere arka arkaya yeniden baslatildi sonra sabah uyandim discorda ve diger programlarima giremiyorum boyle bir hata veriyor:Uygulama yan yana yapılandırması doğru olmadığından başlatılamadı. biraz arastirma yaptim bilgisayarda bir sey eksikmisbutun videolarda herkes diyor bunlari kurun duzelicek falan bende indirdim tam kurmak icin tikliyorum butun programlarda aldigim hatayi aliyorum ne yapicagim??

Task Manageri açıp incelermisin orada yabancı bir program var mı?
Birde antivirüs ile pcyi taratırmısın?
Ek olarak erroru SS atarmısın.

Büyük ihtimal bilgisayarına virüs tarzından bir şey bulaştı. En ideal çözümün format olduğunu düşünüyorum. ( 50-60 liraya attırabilirsin. )

Belliki bilgisayarına virüs bulaştırmışsın en temizi format atmak zaten Laptop ise Laptopuna giren güç kablosunun yanında ufak bi tuş var onun ile recovery yapabilirsin.

Belliki bilgisayarına virüs bulaştırmışsın en temizi format atmak zaten Laptop ise Laptopuna giren güç kablosunun yanında ufak bi tuş var onun ile recovery yapabilirsin.
internet explorer'in tüm dosyalarını sil formatsız çözüm

formattan başka bir çözüm önere bilirmisiniz?

Gördüğüm kadarıyla windows 10, windows 10 da bilgisayarımı sıfırla özelliği var sıfırlayarak bu hatayı çözebilirsin boşu boşuna da formata para vermene gerek kalmaz.

formattan başka bir çözüm önere bilirmisiniz?
Bende böyle birşey yaşadım. Format atmadan çözüm olamaz. Para vermeden USB ile atabilirsin ben her zaman USB ile attım. USB ile nasıl format atarım diyorsan youtube'ye şöyle aratın; USB ile format nasıl atılır? USB format nasıl hazırlanır? Virüs bulaştığında ben de taratmıştım pc yi, bazı uygulamalarıda silmiştim ama düzelmemişti. Format attım düzeldi.

Gördüğüm kadarıyla windows 10, windows 10 da bilgisayarımı sıfırla özelliği var sıfırlayarak bu hatayı çözebilirsin boşu boşuna da formata para vermene gerek kalmaz.
nerede o özellik yani hangi kısımda?

weweqwewqe.png

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl