huksudev
Daenqs
Eleştirin ve yorumun için teşekkürler hedef kitle sadece Türkiye olduğu için şu an İngilizce dil seçeneği eklemeye gerek duymadım Yine de tavsiyen için çok sağ ol, kitle çekmek için elimden geleni yapacağım.Bence web sitesi olarak başarılı fakat çok rekabat olduğundan çok fazla kitle çekeceğini sanmıyorum. Web siteye dil seçenekleri eklemek biraz daha iyi olabilir. (Örn: İngilizce)
huksudev
Eleştirin ve yorumun için teşekkürler hedef kitle sadece Türkiye olduğu için şu an İngilizce dil seçeneği eklemeye gerek duymadım Yine de tavsiyen için çok sağ ol, kitle çekmek için elimden geleni yapacağım.
swoxyi
Daenqs
Değerli yorumun için teşekkür ederim bazı modern efektlerin ve arka plan animasyonlarının özellikle mobil cihazlarda performans darboğaz yarattığı oluyor belirttiğiniz gibi sayfa hızını, kullanıcı deneyimini ve SEO performansını en üst düzeye çıkaracak kapsamlı bir optimizasyon güncellemesi üzerinde çalışıyorum.Sitenizin tasarım teması oldukça hoşuma gitti. Ancak hem mobil hem de masaüstü cihazlarda sayfa yüklenme performansı düşük görünüyor. Sayfa hızını optimize etmeniz, kullanıcı deneyimini iyileştirmenin yanı sıra SEO performansınıza da olumlu katkı sağlayacaktır.
rushcik
gereksiz olmuş gibi ama yine de sistem mantığı gayet iyi. sonar, nantibot, UltimateAntiBot gibi büyük antibotların olduğunu unutmamak gerek
ilovemaju
Daenqs
Eleştirin ve yorumun için teşekkürler bahsettiğin eklentiler oyun içi koruma ancak benim sistemim oyun sunucusunu değil sitemizdeki oylama vote sıralamalarını web botlarından korumak için tasarlandı yani kulvarları tamamen farklı yine de sistem mantığını beğenmene sevindim.gereksiz olmuş gibi ama yine de sistem mantığı gayet iyi. sonar, nantibot, UltimateAntiBot gibi büyük antibotların olduğunu unutmamak gerek
Daenqs
Teşekkür ederim dediğiniz gibi şu an için temelleri attım ilerleyen süreçte gelecek güncellemelerle birlikte projeyi çok daha dolu ve kullanışlı bir hale getirmeyi hedefliyorum.Elinize Sağlık güzel görünüyor geliştikçe daha da güzel olacaktır
Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!