Node.js yazılı dersleri tanıtım

XenonTheSatisfied

Odunlara Vur Vur Vur!
Elmaslar
41

Discord:

Xenon#8687

Öncelikle selam,
Bu kursun amacı sizleri profesyonel dereceye getirmek değildir sadece işin temellerini öğrenmenizidr.
Zaten herhangi bir programlama dilinde uzman olmak yıllar alır.
Fakat elbette bu yazılı kursu bitirirseniz tek başınıza bile güzel şeyler ortaya çıkarabileceğinizi düşünüyorum.
Kurs şu şekilde olacaktır:

1. KısımJavascriptin temelleri
2. KısımNedir bu Ecmascript ve nasıl kullanılır
3. KısımNode.js'e başlıyoruz
3,5. KısımMYSQL kullanımı
4. KısımDiscord.js (alakanız yoksa pekde önemli değil)
5. KısımElectron.js ile masaüstü uygulama geliştirelim!
6. KısımBirazcık alıştırma fena olmaz
7. KısımVe evet sanırım hazırsınız (Bazı bilgiler)
Her gün sanırım 1 yazılı anlattım gelebilir. Tabii bazı işimin olduğu günler dışında
Tanıtım olarak biraz kısa oldu biliyorum fakat kurs gelmeye başladıkça zaten nasıl bi kurs olduğunu anlayabilirsiniz.

Iyı günler!

Son düzenleme:
Yazılı dersleri kimse kolay kolay okumaz millet görsel ve sesli destekliye dayanamazken. Ancak azimli olanlar için bu çaban değerlendirilir.

Yazılı dersleri kimse kolay kolay okumaz millet görsel ve sesli destekliye dayanamazken. Ancak azimli olanlar için bu çaban değerlendirilir.
Öncelike fikrin için çok teşekkür ederim.
Benimde aklımdan bu gibi düşünceler geçmişti fakat şunu farkettim zaten bu işe hevesi olmayan birine beynine özel bir şekilde işlesen bile bunları yinede anlamayacaktır.

Sizinde söylemiş olduğunuz gibi yazılı anlatım ile bir yere kadar gelinir ancak gerçekten inanan ve çabalayan insanlar muhakkak başaracaktır ?

Ekleme: Node.js derslerinden sonra mysql dersleri gelecektir.

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl