Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Paralı bir eklentinin bu şekilde paylaşmayı kendinize nasıl yakıştırıyorsunuz?
Bunu yapan arkadaş bir emek sarf etti ayıp değilmi?

olmuyor bende mediaget olarak çıkıyor

ya mediaget olarak geliyor nasıl yapıcam ?

Anladım siz mc server kurmayı bırakın , lütfen !

Hangi eklentinin çalışmadığını ve kullandığınız spigot veya bukkit sürümünü buraya yazarsanız sizle ilgilenebilirim.
Başka Bir Linke Koyarmısınız Dosya.tc gibi Ve Skypeden Ekledim Soruma Cevap Verirseniz Sevinirim SSkype booya88 (PLUGİNER)[DOUBLEPOST=1500312474,1500312414][/DOUBLEPOST]
Hangi eklentinin çalışmadığını ve kullandığınız spigot veya bukkit sürümünü buraya yazarsanız sizle ilgilenebilirim.
Başka Bir Linke Koyarmısınız Dosya.tc gibi Ve Skypeden Ekledim Soruma Cevap Verirseniz Sevinirim Skype booya88 (PLUGİNER)

[email protected] conconcraft pulgin paketini atarmısın new items dahili kimse ile paylaşmayacağım söz veriyorum...
çok lazım youtobe yeni bir seriye başlayacağız ...[DOUBLEPOST=1500410209,1500404321][/DOUBLEPOST]ConCon Craft pulgin paketini atarmısın stress çarklı falan lütfenn çok lazım youtobe seriye başlayacağız
iletişim:[email protected]

Beyler virüslümü bide konuyu yazan arkadaş virüs varmı

Sürüm Kaaaaaaaaaaaaaççççççççççç

link nerde[DOUBLEPOST=1501097609,1501097504][/DOUBLEPOST]link nerde[DOUBLEPOST=1501163602][/DOUBLEPOST]link nerde

Güzel bir paket Başarılı :)

Değerli düşüncelerinizi yorumlara aktardığınız için teşekkürler. İyi forumlar dilerim.
[DOUBLEPOST=1505416273,1505415908][/DOUBLEPOST]craftbukkit 1.11.2 bir cmd den acılmış serverim var tek sıkıntı şu newitemste vehicles vb plugin var bendeki pl paketiyle sendeki newitems i birleştiriyorum ama cmd yi actıgımda cmd nin sonunda stop veriyor server ne yapmam lazım sürümde falan bi sıkıntımı var sorabilirmiyim?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl