Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
ne yapmalıyım?
gqadD3.png

Sıkıntısı olan arkadaşlar aşağıdaki spigot sürümünü indirsinler , aynı sıkıntılar devam ediyorsa yazsınlar.
Değerli ziyaretçimiz, içeriği görebilmek için şimdi giriş yapın veya kayıt olun.
[DOUBLEPOST=1495203960,1495203461][/DOUBLEPOST]ne yapmalıyım?
gqadD3.png

Sıkıntısı olan arkadaşlar aşağıdaki spigot sürümünü indirsinler , aynı sıkıntılar devam ediyorsa yazsınlar.
Değerli ziyaretçimiz, içeriği görebilmek için şimdi giriş yapın veya kayıt olun.

Dediğim spigot sürümünü denediniz mi ?

Birde şu sürümü deneyiniz , eklenti paralı olduğundan dolayı kopyalandığında bazen sıkıntı çıkarabiliyor.

Birde şu sürümü deneyiniz , eklenti paralı olduğundan dolayı kopyalandığında bazen sıkıntı çıkarabiliyor.
Doritos Risk nasıl ekliyebiliriz ?[DOUBLEPOST=1495210908,1495210748][/DOUBLEPOST]
Doritos Risk nasıl ekliyebiliriz ?

item resmini değiştim ismini nasıl değişcem ??
Config kısmında bu tex pack indir diyo onu editledimde[DOUBLEPOST=1495286058,1495284644][/DOUBLEPOST]New İtems config sen tex packi aldim editledim oldu.
İsimino Nadi degiscem

Abi ben linki göremedim

hocam new items de itemlerin texture hali gözükmüyor

Sunucu çalışmıo

Kardeşim Yen iEşyalar Eklemişsinde Yapımı Nası -l ??[DOUBLEPOST=1495372274,1495372051][/DOUBLEPOST]Kardeşim Yen iEşyalar Eklemişsinde Yapımı Nası -l ??

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl