Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Abi bende yakında concon craft pl paketi paylaşım izin verirsen bazı eklentileri kullanarak kendi paket imde de paylaşacağım rica etsem ama Hayır dersen sorun yok
Tabikide izin veriyorum , adımıda konunun altına eklersen mutlu olurum :)

Abi sen bana izin verdin ya istersen konu başlığını bile senin adın I yaparım ☺☺[DOUBLEPOST=1495131860,1495131449][/DOUBLEPOST]Abi çok sayıda soru sordum fakat muhtarlık banka falan map içindemi ve Nether falanda mc evi ndeki gibimi ?

Sadece evler içinde , v2.0 istekleri gelirse banka ve muhtarlıkta ekliyebilirim.

abi nedense spigot 1.10 1.11 i denedim
ama olmadı[DOUBLEPOST=1495143770,1495143483][/DOUBLEPOST]abi nedense spigot 1.10 1.11 i denedim
ama olmadı

Hatırlattığın için sağol uzak bilgisayar masaüstünde yapıyordum haliyle olacaktır. v2.0'da Hatalar Düzeltilecektir.
Bukkit 1.10 yaptım sunucuyu oldu /newitems /help diyor /newitems tab yapıyorum /newitems: diyor onların hepsi an internal error sadece nisit oturtuyo[DOUBLEPOST=1495192442,1495189689][/DOUBLEPOST]
Hatırlattığın için sağol uzak bilgisayar masaüstünde yapıyordum haliyle olacaktır. v2.0'da Hatalar Düzeltilecektir.
Bukkit 1.10 yaptım sunucuyu oldu /newitems /help diyor /newitems tab yapıyorum /newitems: diyor onların hepsi an internal error sadece nisit oturtuyo
Bukkit 1.10 yaptım sunucuyu oldu /newitems /help diyor /newitems tab yapıyorum /newitems: diyor onların hepsi an internal error sadece nisit oturtuyo
Çözüm buldum arkadaşlar. Uygun spigot sürümü :
Değerli ziyaretçimiz, içeriği görebilmek için şimdi giriş yapın veya kayıt olun.

/newitems:ni
Sorum var birde newitemse yeni item ekleyebilrmiyim yada dokusunu değiştirebilir miyim?[DOUBLEPOST=1495195571][/DOUBLEPOST]
Sadece evler içinde , v2.0 istekleri gelirse banka ve muhtarlıkta ekliyebilirim.
Çiğköfte fln nasıl eklicem newitems çalışıyo nasıl editlicem

yardım edin çalışmıyor

Kullandığın spigot versiyonunuda eklemelisin bence.

Yani Ekelnen hamburger felan nasıl yapıyoruz

ne yapmalıyım?
gqadD3.png

yardım çalışmıyor

Sıkıntısı olan arkadaşlar aşağıdaki spigot sürümünü indirsinler , aynı sıkıntılar devam ediyorsa yazsınlar.
Değerli ziyaretçimiz, içeriği görebilmek için şimdi giriş yapın veya kayıt olun.

merhaba Authume Eklermisiniz ?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl