✦NoCry TeaM ✦ SkyBlock Plugin Paketi ✦ V.2.0 ✦ 1.8.8 X ✦

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Bir şey Soracaktım -/is Yazınca blokların üstünde nocryteam yazıyor daha yeni ada açmak istedin zaman orayı nasıl değiştire bilirim acil yardım eder misiniz lütfen[DOUBLEPOST=1500213081,1500213031][/DOUBLEPOST]Bir şey Soracaktım -/is Yazınca blokların üstünde nocryteam yazıyor daha yeni ada açmak istedin zaman orayı nasıl değiştire bilirim acil yardım eder misiniz lütfen

spawner spawlanmıo neden acaba

Eskiden hep skyblock serveri açmak isterdim. Benim gibi isteyenlere tam 10/10

chat temizleme komutu ney

ya ada kurunca karşımıza Twenor Tarafindan Yapilmistir. yaziyor nolur cevap verin nasıl editleye bilirim onuu???[DOUBLEPOST=1499756921,1499756842][/DOUBLEPOST]

Plugin Paketi İçerisindeki Essentialsi değiştirdinmi?[DOUBLEPOST=1499756998][/DOUBLEPOST]ada kurunca twenor tarafindan yapildi diyor nolur cevap verin ya nasil editleye bilirim onuuuu
Title manager pl sinin içine bak[DOUBLEPOST=1501791421][/DOUBLEPOST]
Başarılı Paket olmuş Dahasına İhtiyacımız Var.
V3 ' demekki sabırsızlıkla sadece ben beklemiyormuşum

Title manager pl sinin içine bak[DOUBLEPOST=1501791421][/DOUBLEPOST]
V3 ' demekki sabırsızlıkla sadece ben beklemiyormuşum

V.3 ün gelmemesinin sebebi bazı adamların haysiyetsizliğidir. Bazıları paketi ücretli satıyor axitr firmasıda paketimizi bizden izinsin kendi paneline ekleyip kendi müşterilerine sunuyor ve haklı çıkarmaya çalışıyor kendisini ve elimizden bişey gelmiyor bu yüzden paket paylaşasım gelmiyor.

V.3 ün gelmemesinin sebebi bazı adamların haysiyetsizliğidir. Bazıları paketi ücretli satıyor axitr firmasıda paketimizi bizden izinsin kendi paneline ekleyip kendi müşterilerine sunuyor ve haklı çıkarmaya çalışıyor kendisini ve elimizden bişey gelmiyor bu yüzden paket paylaşasım gelmiyor.
Abi v3 çıkar be yada v3 şuan sen yaptıysan paylaşmayacaksan güvendiğin kişilere ver vallahi ben öyle bir şey yapmam

@PaRS /spawn ile /setspawn komutu kullanılmıyor onu nasıl düzenleyebiliriz?

Reiz Bugün Kaçıncı Gün Artık Sabırsızlıkla Bekliyoruz Seni Bana Skypeden Kesinde Bir Tarih Vermiyorsun Üzüyorsun Vallaha :([DOUBLEPOST=1502838338,1502838270][/DOUBLEPOST]Bu Arada Paket Efsane Geliyor Haberiniz Olsun Beyler :)

Lutfen Yardım Bende "RAR" lı Klasörler not defteri olarak indiriliyor yardım edin lütfen @smt287 @Hai @SydeFQ @PaRS

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl