|NoCry Team | FakeLobi Plugin Paketi | Waterfall Ayarlı | 1.8 X | V.1 BETA |

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Twenor42

Namı Değer " Twenor "
Elmaslar
591
Minecraft
Twenor42

Discord:

Twenor42 #7483

AngGgQ.png

NlWGrN.png

OVBaA0.png

✗ Merhaba arkadaşlar fakelobi nedir ne yararı vardır.Fakelobi oyuna ilk girişte başladığınız yerdir burada login çektikten sonra lobiye aktarılırsınız lobiden istediğiniz sunucuya geçersiniz bir kolaylığı var sunucu değiştirirken lobide loginçekmezsiniz ayrıca bot saldırısı yerseniz fakelobi etkilenir biz authme ile bot korumasını sağladık. ✗

NlWGrN.png

1Vr7Lp.png

qjRnz3.png

r6RaM1.png

nj2aMR.png

r6RaM1.png

vXRl5p.png

r6RaM1.png

1Vr3vG.png

r6RaM1.png

LZEXAb.png

NlWGrN.png

» Authme : Sunucunuzdaki oyuncuların hesaplarını korumaya yarıyan bir plugindir.
» Essentials : Temel eklenti paketlerindendir.İçinde bir çok önemli eklenti içerir.

» GruopManager : Essentials plugininin bir eklentisidir.GroupManagerden oyuncularınıza yetki verebilirsiniz.
» Multiverse-Core : Dünya yaratmaya ve dünyalar arası geçiş yapmayı sağlar
» MyCommand : Sunucular arası geçişi sağlar.
» NoCheatPlus : Hileciler Flight, Fly adlı hileyi açıp lobi dışarısına çıkmasını engellesin diye anti hile.
» Skript : Lobide birçok özellik skripttir. ( Silmeyin )

UnioCaseFix : Aynı kullanıcının birden çok kez girmesine son!
» UnioAntiCrash : Crash Yemeye Son.
WorldEdit - WorldGuard Silebilirsiniz Hiçbir Sakıncası yoktur Ben schematic için felan ekledim.

1Vr09A.png

» Fakelobiden lobiye yollayan plugin mycommandır.mycommandın içinde yollabeni yazısını istediğiniz gibi değiştirebilirsiniz. ama değiştirdikten sonra skriptlerdende yolla beni kısmını değiştirmeniz gerekir skript klasörü sunucuya tek başına yeter.

Skriptin İçinde Bulunanlar.

» Login , Register çektikten sonra otomatik belirli bir süre sonra aktarmayı sağlar. » Girişte görünmezlik verir.» Damage yemenizi engeller.» Setspawn çekmenize yarar unutmayın setspawn,spawnayarla,setwarp baslangic çekerseniz sorun olmaz. Ayrıca oyuncuya süresiz ışınlanma verinki doğunca direk warp baslangica yollasın.
» Komut yazılmasını engeller.» Blok koymak ve Kırmayı engeller.
» Konuşmayı Kapatır.

1Vr09A.png

l398YJ.png

Waterfall büyük sunucuların kullandığı bir plugindir bungeecord gibidir ama bungeecordan biraz gelişmiştir.Bende ayarlı bir şekilde paylaşıyorum.
Waterfall Plugin Dosyasında Neler Var ?

» AdressLimit » AntiBotAttack » BungeeBan » BungeeCommandSpy » Bungeeİpban » BungeeMotd » BungeeTablistPlus » SkinRestorer » SuperAntiAd » FastConnect » ipwhitelist

pX9aqa.png

Değerli ziyaretçimiz, içeriği görebilmek için şimdi giriş yapın veya kayıt olun.

Jq6MdJ.png

Değerli ziyaretçimiz, içeriği görebilmek için şimdi giriş yapın veya kayıt olun.

Jq6MdJ.png

Son düzenleme:
Oyun içi resimler ???.

Başarılı bir paket !

World Edit ve World Guard eklentileri gereksiz gibi geldi ama başarılı bir paket olmuş. Ellerine sağlık...

eyw :) belirttim bunu zaten

WorldEdit - WorldGuard Silebilirsiniz Hiçbir Sakıncası yoktur Ben schematic için felan ekledim.

Ya Bana 1tane Faction Plugin Pkaeti Ve Mepli Bi Plugin Paketi Vere Bilien Bi Skype Eklesin ☾★ ᾋĿṨᾋƝƇᾋḰ ҬἿṂ ☾★EmReTR {KURUCU}

Güzel Bir Paket Başarıların Devamını Diliyorum :)

Güzel paket olmuş.ellerinize sağlık.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl