Yardım "No models Found" hatası alıyorum

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Heyperixx
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Görüntüleme 46

Heyperixx

Somon Balığı Selam Vermeye Geldi
Elmaslar
0
Minecraft
Heyperix

Discord:

heyperix

Latest Log Dosyası
.
Spark Rapor Linki
.
Merhaba arkadaşlar başlıkta gördüğünüz gibi "No models Found" hatası alıyorum...

phonix crates kullanıyom kasa ise modelenginede

1781452077921.webp

Moderatör tarafından düzenlendi:
Biraz daha sorun hakkında bilgi verirseniz neyden hangi pluginden sistemden kaynaklı olduğu daha anlaşılır olabilir

log

Ekli dosyalar

Lisanlarınızı gösterirmisiniz? korsan kullanıma destek sağlamıyoruz ve siz İtemsAdder, MythicMobs gibi eklentiler kullanıyorsunuz

Merhabalar, lisanslı eklenti yardımı için; satın aldığınız site üzerinde görünecek şekilde indirme yazısı, tarih ve saatin bulunduğu ekran görüntüsünü paylaşabilir misiniz?

Lisanlarınızı gösterirmisiniz? korsan kullanıma destek sağlamıyoruz ve siz İtemsAdder, MythicMobs gibi eklentiler kullanıyorsunuz
Sen yetkilimisin kardeşim sanane adamın lisansından ayrıca yetkiliye neki yardımını yapıcaksan yap yapmayacaksan yapma,
Yanlış hatırlamıyorsam modelenginenin ücretsiz versiyonuda vardıki doğru hatırlıyormuşum!
Değerli ziyaretçimiz, içeriği görebilmek için şimdi giriş yapın veya kayıt olun.

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl