Çözüldü NO CHEAT PLUS VE OTO MUTE

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Mr_KillerHD

SonKahraman.Tk Hileli Op Faction
Elmaslar
16
Minecraft
Mr_KillerHD
Merhabalar mc-tr ailesi,

No cheat plus test moderatoruma no cheat plus bypass yetkisi eklemek istiyorum da nasıl olacak o sunucum hileli op fc ondan dolayı komutu unuttum neydi acaba /mangaddp testmod ...

Ve birde oto mute skriptim calismiyor buyrun forum diline uygun olmadığından
Değerli ziyaretçimiz, içeriği görebilmek için şimdi giriş yapın veya kayıt olun.

Merhabalar mc-tr ailesi,

No cheat plus test moderatoruma no cheat plus bypass yetkisi eklemek istiyorum da nasıl olacak o sunucum hileli op fc ondan dolayı komutu unuttum neydi acaba /mangaddp testmod ...

Ve birde oto mute skriptim calismiyor buyrun forum diline uygun olmadığından
Değerli ziyaretçimiz, içeriği görebilmek için şimdi giriş yapın veya kayıt olun.
Nocheatplus un jarını açıp pluginss.yml ye biraz bakarsan notepad ile bulursun telefondayım şuanda ve oto mute konusuna gelirsek skript tercih etmem ChatControl kullan türkçe bence.

Nocheatplus un jarını açıp pluginss.yml ye biraz bakarsan notepad ile bulursun telefondayım şuanda ve oto mute konusuna gelirsek skript tercih etmem ChatControl kullan türkçe bence.
ChatControl olabilir iyi fikir fakat no cheat plus bulamadım jarda

burdan ncp nin tüm permlerine bakabilirsin sanırım nocheatplus.bypass.* yetkisi vermen lazım sanırım.

Moderatör tarafından düzenlendi:
Moderatör tarafından düzenlendi:
1. İsteğinde ise şu permi dener misin ? nocheatplus.shortcut.bypass

2. İsteğinde send kısmını böyle değiştirmelisin başka bir sorun göremedim. send "Bak adamım biraz ağır konuşuyorsun !"

1. İsteğinde ise şu permi dener misin ? nocheatplus.shortcut.bypass

2. İsteğinde send kısmını böyle değiştirmelisin başka bir sorun göremedim. send "Bak adamım biraz ağır konuşuyorsun !"
1.si için teşekkürler fakat 2. çözülmedi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl